Vintage V6MRTGB ICON Thomas Blug Signature elektrisk gitar, hvit

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

Vintage V6MRTGB ICON Thomas Blug Signature elektrisk gitar, hvit

- detaljer

Få en ny Millésimé IKONET Series gitarer og spar 20 år av livet! Best av alt, vil ikke du tro prisen... Arbeide med anerkjent gitar industrien guru Trevor Wilkinson, har Vintage nå introdusert et fantastisk nytt Ensemble av Wilkinson utstyrte Vintage elektriske komponentene og semi-acoustics. Ved hjelp av Trevs utmerket rekke pickups, tunere og hardware har tatt Vintage elektriske komponentene til neste nivå. Vinhøst gitar - stor ser, store lød, flott å spille- og alle til utrolig konkurransedyktige priser.

Produktreferanse: 17370

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Det er sant å si at de beste gitarer er utviklet fra innsiden ut, og Vintage nyter et velfortjent rykte for å bygge store gitarer. Nå, uslåelig utvalg av spennende Vintage elektriske gitarer akkurat enda bedre.

Over de siste årene, har mange gitar-entusiaster beundret de er virtuose elektrisk gitar-stil av Thomas Blug, en av Europas mest respekterte spillerne. I tillegg Thomas' arbeid som en produktet utvikling konsulent og produkt demonstrator for Hughes & Kettner gitar forsterkning gjennomsnitt han er en vanlig må-se funksjon på musikk expos, og viser over hele verden, sammen med hans egen ettertraktet CD-utgivelser og undervisning DVDer, så vel som konserter med Thomas Blug bandet som inkluderer keyboardisten Thijs Van Leer, erstwhile mest av nederlandske rock legenderFokus.

Thomas har en av de mest kjente gitar lydene i verden, spiller med en væske, melodisk og kraftig stil, og har gjennom årene blitt synonymt med sin høyt elskede og umiddelbart gjenkjennelig elektrisk gitar, et godt brukt bleknet Olympic White ' 61 Fender Stratocaster.

Som en spiller som har vært inspirasjonen til tusenvis av spillere, valgte Thomas Trev Wilkinson og UK gitar merkevare Vintage, for å bevise punktet at det er mulig å opprette en signatur-gitar et instrument som gjenskaper trofast unike attributter av hans elskede white ' 61.

Med sin kamp-scarred kroppen, Custom elektronikk og personlig bytte alle lagt til den allerede eksepsjonelt godt specc'd Vintage gjenutgitt serien V6 gitar, spillere som er ute etter en kant med denne ikoniske design, og som også kanskje aspire å etterligne Thomas' ryggraden - tingling lyd, kan nå kjøpe akkurat den samme instrumentet som han bruker i sitt daglige arbeid.

"Enestående", kommentarer Thomas på hans Vintage V6 signatur-modell, som vi har kommet til å referere til som "ElastaPlastaBlugaCasta" i referanse til først noen gang prøve Vintage-teamet viste meg 4 år siden, med merkenavn som er dekket av et band-hjelp. "For å oppnå alt dette, i et instrument som bokstavelig talt alle kan ha råd til, selv en første gang kjøperen, er en utrolig prestasjon. Arbeider tett sammen med Trev Wilkinson å oversette alle subtile deler av min gitar har vært en arbeidskraft av kjærlighet."

"Arbeide med Vintage-teamet har vist at det er fortsatt folk i den kommersielle siden av vår virksomhet som er totalt gitar hoder og som tar vare på å produsere ærlig instrumenter uten kompromiss," fortsetter Thomas. "Getting beste gitar i spilleres hender uten å tømme sine lommebøker og bankkonti! Ganske utrolig."

Funksjoner/spesifikasjoner:

Body & Bro:

  • Kroppen: Basswood
  • Hals: Hard lønn-(Bolt på)
  • Scratchplate: 3-ply distressed
  • Vibrato: Wilkinson WVCD

Hals:

  • Gripebrett: Rosentre
  • Tunere: Wilkinson Deluxe WJ55D EZ-Lok
  • Skala: 25,5? / 648 mm

Pickups & hardware:

  • Pickups: Wilkinson enkelt CoILen x 3 alderen elfenben (N) WVS (M) WVSM rw/rp(B) WHCC (tilbake tonen push/trykk summing støydempende ekstra CoILen)
  • Maskinvare: Nikkel
  • Kontroller: 1 x volum, 2 x Tone, 5-veis-utvelger