Ibanez gitarer

Gear4Music.com

Ibanez satte først sitt preg på musikk i slutten av 1980, da kjente artister som Steve Vai og Frank Zappa begynte å benytte deres elektriske gitarer. View All Information

Ibanez bestselgere

Første 7 produktvisninger

Ibanez informasjon

Ibanez vokste fra asken av Hoshino-Gakki, en japansk musikkinstrumenter selskap grunnlagt i 1908. De begynte å importere gitar i 1930-årene, og senere produksjon dem. I 1950 Ibanez startet produksjon elektriske gitarer og produsert gitar av variert design, så vel som rimelig replikaer av Gibson og Fender gitar i 1971. Innen 1980 hadde Ibanez etablert seg som en stor merkevare.

I dag Ibanez er knyttet til noen av de beste gitaristene i verden, og brukt mye av rock og metal gitarister. Ibanez GRG-serien er utviklet for spillere som ønsker Ibanez kvalitet i en mer prisgunstig innpakning og er utviklet spesielt for metall spillere. Ibanez Artcore er en annen populær serie av elektrisk gitar gir en varmere tone med mer en effekt, ideell for rock gitaristene.

Ibanez også produsenten et bredt og variert utvalg av bass og akustisk gitar, deres Bromtymolblått bassgitar serien er populære for deres hals-thru konstruksjon og dypere cutaways for forbedret avspilling. Ibanez artwood studio akustiske gitarer representerer de fineste skogen, elektriske komponentene og nyskapende håndverk noensinne utviklet av Ibanez. På Gear4music.com.com har vi et omfattende utvalg av Ibanez gitarer for alle nivå av gitaristene, alle på ekstremt lave priser.