M-Audio MIDI Keyboards

Gear4music.com

M-Audio MIDI Controller-keyboarder, ingen musikkprodusent bør være uten en. M-Audio Keyboards brukes av et mangfoldig utvalg av produsenter fra Skrillex til Gordon Raphael (Produsenten bak The Strokes). M-Audio Keyboards utvider verktøyene til din disposisjon. Kode- og oksygenkontrollerne er noen av de mest bemerkelsesverdige og mye brukte MIDI-kontrollerne i musikk. Lag musikk med tillit med 30-dagers pengene tilbake-garanti og to års garanti. Vis all informasjon

M-Audio MIDI-keyboarder

Første 13 produktvisninger


M-Audio MIDI Controller Informasjon

Hva er de forskjellige typene M-Audio MIDI Controller?

De mest bemerkelsesverdige modellene i M-Audio Keyboard-serien er Oxygen and Code-modellene. Oxygen-serien bidro til å popularisere MIDI-kontroller. Med lett å bruke skyveknapper og knapper for å endre lyden, gir M-Audio Oxygen MIDI Controllers deg større kontroll over lyden din. Sammen med betydelig programvare / maskinvareintegrasjon og M-Audio berømte byggekvalitet.

Kodeområdet har innebygde skjermer som gir en enkel måte å kontrollere parametere og funksjoner på. Sammen med modulering hjul og fargekodede perkusjon pads, utvider du dine kreative muligheter med bare én enhet.

Vil en M-Audio MIDI Controller jobbe med min DAW?

I de fleste kasser er svaret ja. M-Audio instrumenter er vanligvis designet for å være kompatible med Ableton, Pro Tools, Logic Pro X, Garageband, Steinberg Cubase og Propellerhead Reason.

Hvis du ikke finner din DAW oppført, kan du gå til produsentens nettsted for å få ytterligere støtte.