Presonus FireStudio Project Interface

 • Video 1
kr 4 501 Utsalgspris kr 5 248 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 8 PreSonus klasse A XMAX mikrofon preamplifiers.
 • Synkroniseringen med JetPLL (jitter eliminering teknologi).
 • FireControl Mixer/ruter for å sende opptil fem separate mikser.
 • Tre-segmentet LED inndata for avlesning på alle kanaler.
 • Leveres nå med Studio-programvare for én Artist!

Presonus FireStudio Project Interface

- detaljer

FireStudio-prosjektet er en komplett 24-bits/96 K profesjonell Innspillingssystem å kombinere åtte klasse A XMAX mikrofon preamplifiers, 24-bits/96 k prøve konvertering av samplingsfrekvenser, null ventetid matrise ruteren Mikser og PreSonus ProPak-programvarepakke med Steinberg's Cubase LE 4 programvare for innspilling og produksjon av 48-spor, over 25 sanntid plug-in effekter (EQ'S, kompressorer, reverbs) og mer enn 2 GB tromme looper og utvalg.

Produktreferanse: 10914

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Flott for profesjonell studio opptak, live Lydinnspilling, ytelse, podcasting og mer, FireStudio-prosjektet er utformet for fleksibilitet og ultrahøy sonic ytelse. Enten du trenger å spille inn en live trommesettet, mic en gitar amp eller et komplett band, er FireStudio-prosjektet klar og mer enn stand. Med den nye FireControl Mikser/ruteren kan du sende opptil fem individuelle mikser til ulike musikere under innspilling slik at hvert medlem i bandet har en Custom hodetelefon-blanding.

Klikk koblingen nedenfor for å se en Videointroduksjon til Firestudio-prosjekt

Basert på den prisvinnende FP10(FirePod) FireStudio prosjektet starter med åtte PreSonus klasse A XMAX mikrofon preamplifiers funnet i FP10(FirePod) og legger til folllowing-forbedringer

 • Forbedret analog til digital konverteringsprogrammer (114dB dynamikkområdet)
 • Forbedret synkroniseringen med JetPLL (jitter eliminering teknologi)
 • FireControl Mikser/ruter for å sende opptil fem separate null ventetid stereo mikser til musikere under opptak
 • Tre-segmentet LED inngang for avlesning på alle analoge kanaler
 • Intern IEC-baserte strømforsyning
 • ProPak v3 programvarepakke med Cubase LE 4, BFD Lite, Wave Arts plugin-moduler, Cubase LE 4 Demysitified Tutorial DVD video og mer.

XMAX klasse A Preamplifiers

FireStudio-prosjektet starter med åtte tilpasset designet høy spenning, atskilte, XMAX klasse a mikrofon preamplifiers.

Mange andre selskaper som tilbyr innspillingen interface legge den billigste mulig mikrofon-preamplifier som en afterthought til interfaceet.

PreSonus vet at preamplifier er en viktig komponent i sonic kvaliteten på en innspilling. Jobben av en mikrofon-preamplifier er å øke mikrofon nivå signaler til linjenivå slik at signalet kan konverteres fra analog til digital. Denne mic Line høyere er vanligvis en preamplification av over 400 ganger spenningen fra opprinnelige mic nivå signalet. Dette preamplification stadium er en av de viktigste stadiene som signalet vil gå gjennom før konverteres til digital, og er derfor en høytytende preamplifier er viktig for å oppnå gode resultater. En billig "av sokkelen op-amp" type mic forforsterker som finnes i de fleste interface oversettes til tynne, støyende og sterke resultater.

Nye avanserte plattform-teknologi - TERNINGENE II og JetPLL

FireStudio-prosjektet er lastet med ny ultra kraftig TERNINGER II FireWire brikkesett leverer 10 kanaler av samtidige innganger og utganger på profesjonell kvalitet 24-biters. Styrken på TERNINGEN II-chip ligger med sin evne til å easilly referansetelling høy kanal med høy bithastighet mens minimizing ventetid og belastningen på datamaskinen.

Synkronisering av FireStudio Project håndteres av patentert JetPLLTM jitter reduksjon teknologi. JetPLLTM inkorporerer støy forme for å fjerne nesten alle lyd bandet skjelving. JetPLLTM sikrer den høyeste konverteringsprogrammet gjennomførelse mulig, noe som resulterer i bedre Kanalseparasjon og klarere, mer Transparente lyd. JetPLLTM leverer superrask låsing til noen digitalt format, gjennom et bredt spekter av frekvenser og er ytterst robust og tolerante av store variasjoner i klokken frekvenser. JetPLLTM sikrer nær perfekt klokke ytelse når nettverk lydenheter dermed skape mest stabil og robust synkroniseringen til datamaskinen og alle enheter synkronisering med FireStudio-prosjektet.

Systemkrav for datamaskin

Windows

 • OS Microsoft Windows XP SP1

 • Datamaskin Windows kompatibel datamaskin med FireWire-port.

 • CPU-klokken Pentium, Celeron med 1,6 Ghz eller høyere
 • Memory(RAM) 512 MB (1 GB anbefales)

Macintosh

 • OS MacOS X 10.4.x eller nyere
 • Datamaskinen Apple Macintosh-serien med innebygd FireWire-utgang.
 • CPU-klokken PowerPC G4/Dual 1 GHZ eller raskere, alle Intel-baserte Mac-modeller.
 • Memory(RAM) 512 MB (1 GB anbefales)

Legg merke til at hastigheten til prosessoren, mengden RAM og størrelsen og hastigheten til harddisken vil påvirke den generelle ytelsen til systemet for opptak.

Anbefales ikke for bruk med NEC, RICOH og AGERE brikkesett.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.