Roland R-05 WAVE/MP3 lydopptaker

  • Video 1
kr 2 082 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Roland R-05 bølge/MP3 lydopptaker.
  • Høy kvalitet Stereo innspilling med innebygde Stereo Mic
  • ombord redigeringsfunksjoner.
  • Høykvalitets bærbar lydavspiller.
  • Over 16 timer med opptak Per lading.

Roland R-05 WAVE/MP3 lydopptaker

- detaljer

Rolands kompakt R-05 er enkel å bruke, rimelig og fullpakket med billett funksjoner som hevelydåpningi sin prisklasse. Opplev krystallklare fange, forbedret opptak og redigering funksjoner, og utvidet batterilevetid (over 16 timer opptakstid per lading).Påkalle våre Roland Specialist: 0843 155 0500 for ytterligere informasjon

Produktreferanse: 16813

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Uberørte opptak

R-05 gir uberørt, ukomprimert stereo innspilling direkte til SD-kort, opptil 24-bits / 96 kHz oppløsning. Om opptak direkte med den innebygde stereo mikrofonen eller fange lyder fra et eksternt tilkoblet mikrofon eller stereo linjers inngang, vil du bli imponert med R-05 detaljer og klarhet. For bekymringsfri opptak sikrer praktisk Prøvesalen modus at du ikke vil overbelaste inndataene.

For ytterligere informasjon om Roland R-05 Audio Recorder, kan du laste ned brosjyren PDF fra linken nedenfor.

Isolert Adaptive innspillingen krets

R-05 funksjoner samme I.A.R.C. (isolert Adaptive innspillingen Circuit) som flaggskipet R-09 HR. I.A.R.C. er en nyutviklet, dedikert analog-krets optimalisert for opptak med onboard A/D-omformer. Elektrolytisk kondensatorer gir stabil, pålitelig strøm med en uavhengig strømkilde for analog-krets, og en annen strømkilde for digitale kretskortet, dermed eliminere DC interferens mellom komponenter i R-05.

Frittstående redigering

Selv om R-05 integrerer flytende med datamaskiner via USB 2.0, krever denne ny generasjon recorder ikke en PC for redigering. For hastighet og bekvemmelighet, kan du trimme, dele og kombinere innen R-05. Og for de som ønsker å søke en høyglanset finish til sine innspillinger, R-05 er utstyrt med innebygde reverb.

På Location opptak

I et øvingslokalet studio, kan du gjøre klart opptak av bandet ditt, selv på høyt lydnivå. R-05 kan automatisk sette den optimale innspillingsnivå, og kan dele sanger for deg automatisk. Det er også mulig samtidig for å spille inn en høy kvalitet WAV-fil for CD produksjon og en MP3-fil for fildeling.

Praksis verktøy

R-05 kan hjelpe deg å praktisere dine instrument eller vokal. Du kan gjentatte ganger sløyfe et angitt område av lyd, eller du kan endre avspillingshastigheten uten å endre tonehøyde. Du kan spille en vanskelig frase sakte eller spille i høy hastighet til å forstå den oveTubednede strukturen av en sang på kort tid.

Ikke-musikalske programmer

Musikere elevere seg mot R-05, men denne lomme recorder er flott for mange ikke-musikalske programmer også: spille inn forelesninger, taler, og møter og mer. High-følsomhet, innebygd mikrofon vil klart fange alle stemmene i et rom. Inkludert Vindskjoldog tripod mount forbedre optimal plassering og renere innspillinger også.

På scene, i øvelse, på skolen, på gaten, i styrerommet, når og hvor, la R-05 fange øyeblikket med bekvemmelighet og kvalitet.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.