Roland

Gear4music.com

Verktøy du kan stole på. Det er dette som gjør Roland til et godt valg for musikere. Det er derfor vi har et nært forhold til dem. Unasett om du skulle ønske V-Drums trommesett, gitarforsterkere, keyboard eller synther så vil du alltid finne hele Roland-utvalget her, og produktekspertene våre er tilgjengelige for å svare på spørsmålene dine. Vis all informasjon

Bestselgere fra Roland

Første 27 produktvisninger

Informasjon om Roland

Roland ble grunnlagt i Japan på 1960-tallet, og er relativt gamle blant produsenter av elektronisk musikkutstyrt. De har overlevd all teknologiutviklingen og holdt seg ett skritt foran for å bli en av samtidens mest merkverdige og utbredte varemerker innen elektronisk musikk og produksjon.

Roland har siden 1972 introdusert mange banebrytende teknologier og "verdens første"-produkter. I løpet av de siste tiårene har ingen av Rolands instrumentfamilier opparbeidet seg mer respekt og anerkjennelse enn den revolusjonerende V-serien. Denne serien inkluderer V-Drums, V-Pianos, V-Synths og mange flere.

Fra synthesizere og digitale opptaksenheter til gitareffekter, elektronisk slagverk, digitale pianoer, hjemme-keyboard og forsterkere - Roland har banet veien i over 30 år, og fortsetter å holde seg i forkanten av utviklingen.