Roland

Gear4Music.com

Roland er verdensledende innen design, produksjon og distribusjon av musikkinstrumenter. Den nyeste utgivelsen er nye Roland Aira, en serie med fire synther og trommemaskiner som er basert på noen av Rolands legendariske tidligere instrumenter. View All Information

Roland bestselgere

Første 10 produktvisninger

Roland informasjon

Roland ble grunnlagt i Japan på 1960-tallet, og er relativt gamle blant produsenter av musikalske, overlevde alle endringene i teknologier og holde ett skritt Ahead ganger å bli en av de mest og utbredt merkene i elektronisk musikk og produksjonen i dag.

Siden 1972, har Roland pioneered mange banebrytende teknologier og ' verden første ' produkter. I de siste Decadeene, ingen familie av Roland instrumenter har vunnet mer respekt og acclaim enn den revolusjonerende V-serien som inkluderer V-Drums, V-pianoer, V-synther annonsen mange fler.

Fra synthesizere og digitalt opptak produkter til gitar effekter, elektronisk perkusjon, digitale pianoer, og hjem keyboard og forsterkere Roland har LED an i over 30 år, og fortsetter å være i forkant av utviklingen.