Shure Mikrofonsystemer

Gear4Music.com

Shure trådløse mikrofonsystemer er utformet for personer som ønsker å bruke mikrofoner uten behov for kabler. Trådløse mikrofoner, ellers kjent som en radio mic, har en liten batteridrevet sendere som sender til en nærliggende mottaker-enhet. Shure har gitt ut over 60 trådløse mikrofoner siden den første trådløse mikrofonen, kalt Vagabond som ble drevet av to høreapparat-batterier da den ble utgitt på tidlig 50-tall. View All Information

Shure trådløse mikrofoner

Første 18 produktvisninger
Siden 1925 Shure har vært å gi profesjonelle audio-utstyr til produsenter og musikere rundt om i verden.

Shure merkevaren har blitt en del av historien til musikk med ikoner fra Michael Jackson og Elvis Presley, som hver enkelt USAs president siden 1925 stole på vår legendariske framførelsen.

Verdens to øverste mest populære mikrofoner hittil er Shure SM58 og SM57.

Om Shure trådløse mikrofoner

Opplev den legendariske Shure lyd med total bevegelsesfrihet med en trådløs løsning.Med trådløse systemer for vokal, gitarer, messing- og treblåseinstrumenter sørge Shure for start band behovene til profesjonelle touring musikere og foredragsholdere.

Fra små stadier storskala profesjonell forestillinger Shure har et bredt utvalg av trådløse mikrofoner som passer til ethvert behov, alle er 2012 digital overgangen kompatibel.

Om 2012 Digital overgangen

Alle Shure trådløs mikrofon systemer er nå kanal 38 kompatible / Digital overgangen klar. Analog til digital TV overgangen er Kabinettens politikk betyr at nesten alle vil kunne motta digital-TV gjennom en antenne.

Dette betyr at trådløse brukere vil ikke lenger kunne bruke TV-kanalen 69 (854-862MHz).Men kanal 38 (606-614MHz) har blitt offisielt annonsert Ofcom som erstatning for TV-kanalen 69 (854-862MHz).

Mer om trådløse mikrofoner

Konvensjonelle mikrofoner konvertere lyd til en elektrisk lyd singal som tradisjonelt er sendt via en kabel.

Stadier kan ofte bli en slange gropen av overlappende mikrofoner kabler for vokal, gitar, bassgitar, trommer og mange fler instrumenter.

Trådløse mikrofoner imidlertid konvertere lyd-signaler til radiosignaler forlate scene fritt for kabler og gir også utøver frihet til å utføre.

Radiosignaler sendes av en sender gjennom luften til en mottaker, og deretter gjennom lydsystemet.

Med de kontinuerlig fremskrittene innen lyd kvalitet og pålitelighet, blir trådløse mikrofoner stadig mer populære og rimeligere enn noensinne.

Ikke begrenset til scene, finnes trådløse mikrofoner overalt fra skoler til kirker.

Produkter som den Trådløst System for Shure SLX24/SM58 mangfold er det første valget for utøvarar over hele verden med Shures patenterte lyd referanse som var sjef for krystallklar lyd utover grensene for konvensjonelle trådløs teknologi.