Elektroniske Trommesett

Elektroniske trommesett er et av våre mest populære instrumenter hos Gear4music. Elektroniske trommer er kompakte og kan brukes med hodetelefoner, hvilket gir et mer støyreduserende alternativ for trommeslagere som øver hjemme.

Vis all informasjon

Elektroniske trommesett bestselgere

Elektroniske trommesett-informasjon

Elektrisk trommesett er et realistisk alternativ til akustiske trommer, og gir brukerne fleksibilitet, kontroll og variabelt volumnivå. Elektroniske sett tillater forskjellige lyder å bli tildelt til en hvilken som helst gitt pad for å gi trommiser nesten ubegrenset potensial for mange forskjellige tromme lyder.

Fordelene med en elektrisk trommesett

Det moderne elektronisk trommesett har flere fordeler sammenlignet med konvensjonelle akustisk sett:

  • Elektrisk trommesett og cymbaler kan produsere så mye eller så lite støy som du vil at de skal. Med tillegg av hodetelefoner, vil ingen kunne høre deg øve. Dette gjør disse elektriske trommesettene nyttige for folk som bor i nærheten av andre, eller for profesjonelle som ønsker å ha den nøyaktige overvåking hodetelefonene kan gi.

  • Fulle elektriske trommesett tar mindre plass enn et konvensjonelt sett og kan pakkes ned hvis nødvendig. Dette er perfekt for folk som er bekymret for plassen hjemme eller for en giggge musiker.

  • De leste av elektroniske trommesett har innebygget sanger og metronomer, noe som betyr at du har et forsprang når det gjelder å praktisere.

  • Du har kontroll over hvordan ditt trommesett høres ut, noe som gjør det enkelt å spille i en rekke stiler med bare ett sett. Noen elektroniske sett gjør det også mulig å redigere lydene eller laste opp dine egne!

  • Noen elektroniske trommesett har veldig realistisk akustisk tromme lyder. Dette er imidlertid avhengig av prisen, dyrere prosjektpakker har en tendens til å ha mer realistiske lyder.