Elektroniske Trommesett

Elektroniske trommesett er noen av våre mest populære instrumenter hos Gear4music. Elektroniske trommer er kompakte og kan brukes med hodetelefoner, hvilket gir et mer støyreduserende alternativ for trommeslagere som øver hjemme.

Vis all informasjon

Våre mest populære elektroniske trommesett

Informasjon om elektroniske trommesett

Elektriske trommesett er et realistisk alternativ til akustiske trommer, og gir brukerne fleksibilitet, kontroll og variabelt volumnivå. Elektroniske sett gjør det mulig å tildele forskjellige lyder til en hvilken som helst pad for å gi trommeslagere et nesten ubegrenset antall trommelydere å velge mellom. 

Fordelene med et elektrisk trommesett

Moderne elektroniske trommesett har flere fordeler sammenlignet med konvensjonelle akustiske sett:

  • Elektriske trommesett og cymbaler kan produsere så mye eller så lite støy som du ønsker. Når du bruker hodetelefoner vil ingen kunne høre deg øve. Dette gjør disse elektriske trommesettene nyttige for folk som bor nært på andre, eller for profesjonelle spillere som ønsker å ha den nøyaktige overvåkingen som er tilgjengelig med hodetelefoner.

  • Fullstendige elektriske trommesett tar mindre plass enn et konvensjonelt sett og kan pakkes ned om nødvendig. Dette er perfekt for folk som vil spare plass i hjemmet eller for opptredende musikere.

  • De fleste elektroniske trommesett har innebygde sanger og metronomer, noe som betyr at du har et forsprang når det kommer til øving.

  • Du kan kontrollere hvordan trommesettet ditt høres ut, noe som gjør det enkelt å spille i en rekke stiler med bare ett sett. Noen elektroniske sett gjør det også mulig å redigere lydene eller laste opp dine egne!

  • Noen elektroniske trommesett har veldig realistiske akustiske trommelyder. Dette er imidlertid avhengig av prisen, ettersom dyrere trommesett ofte har mer realistiske lyder.