Vox

Gear4Music.com

Vox forsterkere er like relevante nå som de var når gitaristene Thom Yorke, Jonny Greenwood og Ed O'Brien fra Radiohead brukte Vox's legendariske AC30 forsterkere. Hos Gear4music jobber vi tett med Vox for å kunne tilby deg sine beste produkter. View All Information

Bestselgere fra Vox

Første 9 produktvisninger

Om Vox

Vox sparket av sin Line med gitar forsterkere tilbake i 1957. Det tok bare et par år for AC15 og AC30 å bli øyeblikkelig legender, definere lyden av britiske invasjonen for Storbritannia og verden. Innitially brukes av band som definert av 60-tallet som The Who, The Kinks og The Yardbirds, Vox produkter ble senere brukt av hjernen mai, Rory Gallagher, The Edge og mange mer innflytelsesrike gitarister.

Vox er de fleste spesielt kjent for sine forsterkere. AC30 og AC15 fått stor popularitet i midten av sekstitallet når de ble meget populære innenfor britisk Rock-scene med band som The Rolling Stones og The Beatles, opphavsmenn 'Topp Boost' kretskobling som definert den bevegelsen lyd. I dag Vox forsterkere forbli relevant med nylig lanserte produkter som den Vox Valvetronix ledende vei for Vox i en digital tidsalder.