Yamaha keyboard-synther

Gear4music.com

Yamaha har over 45-års erfaring med å skape keyboard-synthesizere. Den første synthen som ble opprettet var DX7 i 1993 og i dag fortsetter de å skape noen av de beste synthesizerne, inkludert den nye Yamaha MONTAGE-serien og de bærbare reface CS og reface DX mini-synthene.

Nå er også Yamahas MODX-serie her. Utforsk en rekke lyder, inkludert akustiske instrumenter, synthesizerlyder og slagverk, så vel som FX og kontroller som kan tilpasses. Bruk de nye MODX-synthene til å spille og kontrollere alle lydene du skulle ønske. Disse synthene har alt. Vis all informasjon

Yamaha Synths & Modules

Første 30 produktvisninger

Bager og kofferter for Yamaha synther

Første 4 produktvisninger

Lær mer om Yamaha synther

MOTIF og TYROS-seriene har blitt flaggskipmodellene for synthesizer workstations og brukes av artister og studiomusikere over hele verden. De er svært populære her på Gear4music.com.

Yamaha fortsetter også å fremme innovasjon med produkter som for eksempel TENORI-ON - et håndholdt instrument som består av et 16 x 16 rutenett med bakgrunnsbelyste LED-knapper, som kan brukes for å utføre forskjellige musikalske funksjoner, fra step-sequencing til note input.