DISC TC Electronic Bass Amp Combo Classic

kr 11 297 Utsalgspris kr 14 724 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC TC Electronic Bass Amp Combo Classic

- detaljer

Den nye TC Electronic ComboClassic leverer ren tone og strøm ved å tilby deg enkel tilgang til et bredt spekter av klassiske toner, alle via en allsidig vinhøst tone control-delen. Som med alle TC Electronic combos, tilpasset ComboClassic funksjoner en amp-hodet basert rundt vår prisbelønte RH450 amp samsvarer med TC språk drivere og diskant. Resultatene? En rik, varm og klassisk lyd fra en pakke med noen utrolige funksjoner som tar lyden til et nytt nivå.

Produktreferanse: 16100

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Comboclassic's TubeTone control-delen leverer alle rik egenkabinettene til en full på røret amp mens SpectraComp leverer mer bite og slag enn andre bass amp-kompressor ved at 'per streng' komprimering.

ComboClassic har også blitt designet med maksimal fleksibilitet i tankene. Du får enkel tilgang til amp-hodet for å fjerne den og bytte den med andre i området eller bare bruk den for seg selv utenfor av kombinasjonsboksen.

På forsterkeren leverer en imponerende 450 watt strøm og inkluderer våre Active Power Management system, slik at du får maksimal effekt-effekt og en combo som oppfører seg som en tube amp på fullt inne. Kort sagt kan du ikke finner disse funksjonene i alle andre combo!

Comboclassics to tilpasset språk 10 "drivere og en 1" diskant, som alle ligger en loddrett 18 mm solidt kryssfiner kabinett med en pull-up håndtak og hjul slik at du enkelt kan ta dette kombinasjonsboksen hvor som helst.

Den har en høyttaler avslapnings-tilkobling for å legge til flere skaper og, som med alle andre TC Electronic amp, alle kan kombistasjon en kombinasjon av alle tre TC-skaper. Også, som kombinasjonsboksen benytter systemet vårt 'stackability', kan det bli utvidet på en rekke måter. Legge til en helt ny RS112 eller RS210 ved vertikalt stabling kabinettene, eller selv å legge til en RS212 og RS410 for den ultimate kraft kombinasjonsboksen for de større gigabyte.

Med ComboClassic har du rik lyder innenfor en svært fleksibel og brukervennlig combo. Kort sagt er det ideelle Pakk for klassisk basstoner.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  Vinhøst Tone-kontrollen:

  Disse fire likefrem vinhøst tone kontrollene er nøye utformet for å fange din basslyd der det gjør en forskjell. Med stor inspirasjon fra en rekke klassiske bass amp Design er vinhøst Tone control-delen alt du et ønske for i enkelhet og flott lyd.

  TubeTone

  De fleste transistor design har forsøkt å replikere tube lyden ved hjelp av en liten pre-amp slange, men de vanligvis ikke som de skjønner? t ta i betraktning de avgjørende egenkabinettene til full pre-amp og makt amp inndelinger - begge er avgjørende for lyden. TubeTone emulerer hver karakteristisk for å gi full tube-lyd.

  Spectra komp

  De fleste bass spillere vet at integrert kompressorer vanligvis ikke høres som god. En vanlig kompressor har en tendens til å bli dominert av den nederste strengen, men Classic450's SpectraComp teknologi tillater nesten 'per streng'-komprimering som å evens ut komprimeringen på tvers av alle strenger.

  Bredt spekter instrument inndata

  Classic450 godtar alle bass med alle pickup systemer. Fjellkjeden gevinst på Classic450's inntastingsfeltet scene er bred nok til å dekke både aktive og Passive pickup instrumenter.

  Integrert Linedriver

  Kvalitet kan variere vill med innebygd linedrivers, men Classic450's linedriver er transformator balansert og galvanically er isolert fra resten av på forsterkeren, noe som betyr at ingen jord-loop eller summingen. Og don? t bekymre lang kabel kjører - Classic450 vil trekke minst 100 m kabel med no drop lydkvalitet. Driveren-lydlinjeutgang har en pre-/post-bryteren kan du velge lyd springen er plassert der; før eller etter delen pre-amp.

  Output og Linedriver dempe

  Med Demp-knappen kan du umiddelbart slå din amp mens tuning, endre instrumenter eller bare å ta en pause.

  Tuner-Out

  Koble tuneren og stiller opp. Tuner ut alltid feeder signal til tuneren din selv når frontpanelet dempe bryteren slår av utdataene høyttaler- og linedriver. Dette kan du tune opp i stillhet.

  Effekter-løkke

  Løkken effekter kan du sette inn effekter av ditt valg mellom amp-under Pre amp og makt. Løkken effekter også kan du koble to forsterkere sammen ved hjelp av Pre-amp ut og Power amp i kontakter.

  World-ready-strømforsyning

  Optimal brukervennlighet for omreisende musiker. Innebygd strømforsyningsenhet opererer fra 90 til 240 volt, gjør livet mye enklere for musiker på veien, så det er ingen komplisert sikring endre - rettferdig plugg og lek!

  Aktive strømstyring

  Utsignalnivå for høy strøm av Classic450 gjøres ved hjelp av klassen-D forsterkeren teknologi i kombinasjon med TC Electronic Active Power Management. APM betyr effektivt at på forsterkeren fungerer veldig mye som en tube amp Når får nær maksimal ytelse ved å optimalisere makt virkningen, i motsetning til hard klipping tendensene til transistor forsterkere og de fleste andre klasse D.

  Bærbarhet

  Allsidigheten av Classic450 ville ikke virkelig fornuftig hvis det kom en overdimensjonert, store boksen. Sin stilig design med jevn grab'n' gå håndtaket bare staver ut mobilitet. Det setter din kreativitet gratis og skrikene til å hente den sammen uansett hvor talentet ditt bass tar deg. Bringe din egen lyd for uansett Vis eller studio session du involvert i eller jam ut på turen bussen, på hotellet room, hjemme - og Hei, det fungerer for øvinger også.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.