Fender American Deluxe Strat Plus gitar, MN, Mystic 3-Color Sunburst

kr 16 721 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • "Personality Cards" gir deg mulighet for raske krets og pickup mods.
  • Hals og gripebrett av lønn.
  • Mystic 3-Color Sunburst Finish.
  • Inkluderer koffert, gitarreim, kabel og poleringsklut.

Fender American Deluxe Strat Plus gitar, MN, Mystic 3-Color Sunburst

- detaljer

Fender gitarene har alltid hadd fokus på enkelhet og bekvemlighet, nye deler og individuelle finesser. American Deluxe Strat Plus er det neste trinnet innen denne tradisjonen, og gir deg tre Stratocastere i et og samme innovativ design som umiddelbart gir deg et hav av pickup og krets konfigurasjoner.Produktreferanse: 42775

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gitaren kommer med to 'personality cards' slik at du kan 'koble om' gitaren med spesialiserte pickup og krets mods raskt og enkelt. Bare stikk det fargekodede kortet inn og ut på baksiden, og du har moddet din Stratocaster på rekordtid!

American Deluxe Strat Plus elektronik er helt lodde-fritt som gjør andre mods lette å utføre.

Andre nevneverdige detaljer: Lønnehals med komfortable moderne C' profil og satin finish, compound-radius lønn gripebrett med 22 medium jumbo fretog tre Single Coil N3 Noiseless Strat pickups med fem-veis bryter.

3-ply mint grønn plekterbrett og aldrede, hvite kontrollknotter, en to-punkts synkronisert tremolo bro med bøyde stålsadler, en micro tilt hals justerings-mekanisme og 'staggered locking' stemmeskruer.

Det inkluderte tilbehøret stopper ikke ved de to 'personality' kortene. Det følger også med en eske for kortene, en koffert for gitaren, gitarreim, kabel og poleringsklut.