IK Multimedia iRig UA Universal Gitar Effekt Prosessor/Inteface

 • Video 1
kr 1 111 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Gitar FX prosessor/interface For Android.
 • Nær null latens.
 • Inkluderer AmpliTube UA Mobile App.
 • HD, lav støy Preamp.
 • Ultra kompakt lett Design

IK Multimedia iRig UA Universal Gitar Effekt Prosessor/Inteface

- detaljer

IK Multimedia iRig UA er en universell digital gitar effekter prosessor og interface for Android enheter, med nær null latens behandling inkludert AmpliTube UA gitar og bass multi-effekter app.

Produktreferanse: 55160

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

iRig UA er den første digitale effekter prosessor og Interface for å tillate universell nær null latens gitar behandling med AmpliTube UA på alle enheter med Android 4.0 eller høyere og at støtte USB vert modus/USB OTG. iRig UA representerer et paradigmeskifte for Android brukere som, for første gang, vil nå kunne oppleve høy kvalitet virkelig tid effekt prosessering på en Android-enhet.

iRig UA er en universell Android løsning det er kjøpedyktig produsere rock solide forestillinger, høykvalitets lyd og nær null ventetid på nesten alle Android-enhet kjører Android OS 4.0 eller senere og støtte USB vert modus/USB OTG, inkludert modeller fra Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi og mange fler.

IK har løst problemet med Android plattform fragmentering og OS ventetid ved å flytte DSP (Digital Signal bearbeiding) til iRig UA. Løsningen ligger både i iRig UA og dens companion-app, AmpliTube UA. En avansert innebygd digital signal bearbeiding chip direkte inne iRig UA gir den nyeste generasjonen av mobile modellering teknologi, mens den AmpliTube UA kontroll programmet gir et brukervennlig grafisk Interface for å redigere gitar rigg og lagre eller husker forhåndsinnstillinger umiddelbart.

Plug & Play på Android

iRig UA har en innebygd høy ytelse 32-bit DSP, en 24-biters A/D-omformer, 44,1 / 48KHz samplingsfrekvens, en krystallklar støysvak instrument preamp og en ultra-kompakt kabinett. Med sin premium spesifikasjoner, det er kjøpedyktig skaffe stor lyd bedre spillbarhet, extreme en enestående plattformer kompatibilitet og bærbarhet.

iRig UA'S on-board digital Signal Prosessor fungerer sammen med AmpliTube UA, en spesiell versjon av IKS kraftige gitar og bass multi-effekter prosessor designet spesielt for bruk med iRig UA. Og fordi alle behandlingen håndteres iRig UA, og ikke på Android-enhet, det er kjøpedyktig skaffe konsekvent nær null latens ytelse (ned 2 ms rundtur totale ventetid) som er uavhengig av merke og modell av tilkoblede smartphone eller tavle. Eller med andre ord, det tilbyr plug-and-play ytelse mobile musikere med Android-enheter krever.

For ekstra allsidighet, iRig UA kan også brukes som en digital innspillingen Interface når koblet til en Samsung Professional kompatibel lydenhet eller smartphone eller bord med Android 5.0. Med iRig UA, har mest populære mobile digital gitar Interfaceet og virtuell gitar multi-effekter prosessor app endelig landet på Android.

AmpliTube UA har landet

iRig UA kommer med AmpliTube UA, en fullverdig versjon av gitar og bass multi-effekter behandling programmet som revolusjonerte måten musikere lager musikk mens du er på farten. AmpliTube UA gir en sjenerøs og utvidbart bibliotek av allsidige modeller av noen av de mest ettertraktede utstyr i musikkhistorien. Den lar brukere opprette og behandle sine tone med en gitar eller bass rigg med 3 stompbokseffekter, forsterker og skap med IKS nøyaktig volumetriske svar modellering, en mikrofon og en mottaker. AmpliTube UA kan også musikere få enda mer kreative ved å la dem plassere sine stompbokseffekter enten før eller etter deres forsterker.

Overlegen lyd

For å gi best mulig tilbyr spillopplevelse, iRig UA alt som trengs for audiophile-kvalitet lyd. Som IK andre avanserte Interface, har den en 24-biters A/D-omformer med en samplingsfrekvens på 44,1 / 48kHz og en krystallklar støysvak instrument preamp. Disse funksjonene tillater det å levere utmerket lyd og utrolig tilfredsstillende spillbarhet, uansett om det er brukt som en prosessor eller digitale opptak Interface.

Omfattende Connectible

Sammenkoblingen av iRig UA og AmpliTube UA er perfekt for på farten praksis. iRig UA har en 1/4 '' inngang for gitar, bass eller andre linje-nivå instrument, en mikro-USB OTG kabel og en 1/8 '' hodetelefon utgang med volum kontroll. Det Idretter også en 1/8 '' AUX inngang som lar musikere koble en lydkilde så de kan jamme sammen til deres favoritt låter med kraften av AmpliTube.

Funksjoner

 • Fungerer på alle Android-enhet med verten modus/USB OTG
 • Nær null latens digital FX prosessering
 • Digital hørlig innspillingen på Android 5.0 og Samsung Professional lydenheter
 • 32-bit digital Signal Prosessor
 • 24-biters converter 44,1 / 48KHz samplingsfrekvens
 • Høy oppløsning, lav støy preamp
 • Inkluderer AmpliTube UA
 • Analog aux-inngang for spille sammen og praksis
 • Hodetelefonutgang og volumkontroll kontroll
 • Flerfarget LED
 • Ultra kompakt og lightweight tegning
 • Mikro-USB-port