Roland CUBE-40GX gitarforsterker

 • Video 1
 • Video 2
kr 1 791 Utsalgspris kr 2 092 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Innebygget kromatisk & manuell tuner.
 • Inkluderer iOS interfacekabelen.
 • Gratis Roland CUBE JAM App.
 • Recording Out/Phones Jack.
 • 3 Uavhengige kanaler

Roland CUBE-40GX gitarforsterker

- detaljer

Roland CUBE-40GX er den perfekte forsterkeren for eksperimentering, øving og jamming. Koble den til din iOS-enhet, last ned gratis app'en CUBE JAM og du har et unikt verktøy for å gjøre opptak og for å spille sammen med favorittsangene dine. CUBE-40GX har en rekke kule gitarlyder å utforske pluss alle de flotte funksjonene som er tilknyttet CUBE forsterkerserienProduktreferanse: 38796

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Roland CUBE-40GX Gitarforsterker

CUBE-40GX er enallsidig gitarforsterker perfekt for øving, eksperimentering og opptak. CUBE-40GX kombinerer kvalitetslyden og påliteligheten som man forbinder med CUBE serien med nye allsidige valgmuligheter for tilkobling. Hvis du kobler til en iOS enhet og laster ned gratisapp'en CUBE JAM så har du en hel rekke verktøy i hendene for å kunne utvikle ditt sound og forbedre dine spilleferdigheter. Spill sammen med ditt favorittband, fjern gitarsoloer og erstatt de med dine egne. En morsom måte å utvikle og forbedre dine gitarferdigheter på.p>


Opptre, spill inn, jam

Denne 40 Watt forsterkeren har en custom designet 10 tommers høyttaler og en litt større kabinet for økt ytelse, leverer allsidige gitarlyder med integrerte effekter. Her er rikelig med volum for spillejobber på klubber, cafe, puber og for øving. Til innspilling kan du benytte deg av CUBE-40GX's RECORDING OUT/PHONES utgang for å mute høytaleren og samtidig sende direktesignal med COSM høyttalermodellering til lydkortet eller miksepulten.

Finn ditt sound

Med 3 uavhengige kanaler og et stort utvalg av kule gitareffekter er Rolands CUBE-40GX rustet for alle musikalske stilarter. JC CLEAN kanalen gir deg lyden av Roland JC-120 mens LEAD kanalen tilbyr 10 forskjellige lyder å velge mellom. Velg blant Blackface Clean, Brit Overdrive eller EXTREME for massive metalriff. SOLO kanalen er fullt programmerbar, og lar deg lagre alle innstillinger fra enten JC CLEAN eller LEAD kanalen sammen med EQ og effektinnstillinger. Kanalene er lett tilgjengelig fra frontpanelet på forsterkeren, eller hvis du foretrekker så kan du bruke en fotbryter (tilleggsutstyr) som denne GA-FC Foot Controller.

Hvis du liker å eksperimentere og ønsker en rekke flotte og lett tilgjengelige gitarlyder så er Roland CUBE-40GX en ideell forsterker. Med brukervennlige kontroller i EFX delen kan du raskt stille inn opp fem forskjellige stompbokseffekter, to typer DELAY og vintage spring REVERB emulering eller plate REVERB. På denne måten finner du raskt fram til lyden som dine favorittartister bruker.


Fotbryter (tilleggsutstyr)

GA-FC Foot Cntroller er den perfekte matchen for CUBE-40GX, med seks brytere for å velge mellom kanalene og skru effekter av og på med. Lett og rask å koble til siden GA-FC ikke krever noen strømadapter og kobles til enkelt via en inkludert stereo 1/4 tommers kabel. For ekstern kanalbytting via pedal for CUBE-40GX så er ogsåBOSS FS-5U eller FS-6 et godt alternativ.

Enkelt å koble til dine favoritt musikkapp'er

Hvis du liker å bruke musikkapp'er så gjør Roland's innovative i-CUBE LINK interface det enkelt å integrere forsterkeren med din iPhone, iPad eller iPod touch. Med den medfølgende kabelen kan dukoble CUBE 40GX til din iOS enhet raskt og enkelt gjennom enhetens audio jack. Med i-CUBE kan du bruke dine favoritt musikkapp'er for å spille sammen med musikkfiler eller sende COSM gitarsignal av studiokvalitet rett til en opptaksapp. i-CUBE LINK inngangen kan også brukes som vanlig stereo inngang (mini-jack), slik at du kan koble til hvilken som helst musikkavspiller eller audioenhet i CUBE 40GX.

Spill, lær, og gjør opptak med gratisapp'en CUBE JAM

Roland CUBE JAM app'en som forvandler din iOS enhet til et lite studio eller øvingsrom, er nå gratis tilgjengelig fra App Store. Spill av sanger eller minus-one backingtracks gjennom CUBE-40GX via i-CUBE LINK og spill sammen med dem i timesvis med forsterkerens COSM lyder. CUBE JAM spiller også inn audio via i-CUBE LINK, slik at du kan spille inn deg selv mens du jammer til låtene.

Etter innspilling kan du justere volumet på gitaren og musikken individuelt i app'en, og deretter eksportere miksen din som en 16-bit, 44.1kHz WAV fil. CUBE JAM har dessuten flere nyttige øvingsfunksjoner, som f.eks. uavhengig justering av tempo og toneart på audioplayback, og Center Cancel for fjerning av gitarsoloer.

For å høre noen eksempler av CUBE-40GX's lyder, kan du laste ned lydeksempler av Brit Combo, Classic Stack og Tweed som mp3 fra lenkene nedenfor.

Funksjoner

 • 40-watts gitarforsterker med spesialdesignet 10" høyttaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, LEAD (med 10 forskjellige forsterkertyper) og SOLO
 • SOLO kanalen er fullt programmerbar, og lar deg lagre både forsterkertype, EQ og effektsettinger
 • Tre uavhengige effekter deler: 3 uavhengige effektseksjoner: EFX (5 typer), DELAY med tap tempo og REVERB
 • Hands-free kontroll av kanalbytte, effekter m.m. via GA-FC Foot Controller (selges separat)
 • i-CUBE LINK forvandler enkelt din iPhone, iPad eller iPod touch til et audiointerface (Kabel inkludert)
 • Gratis CUBE JAM app til iOS spiller sanger og minus-one jamtracks, og lar deg spille inn lyden fra CUBE-40GX sammen med musikken
 • Tre-fret EQ; innebygd kromatisk/manuell tuner

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.