Roland CUBE-80GX gitarforsterker

 • Video 1
 • Video 2
kr 2 705 Utsalgspris kr 3 094 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Klar for alle jobber.
 • Inkluderer iOS Interface kabel.
 • Gratis Roland CUBE JAM App.
 • Recording Out/Phones Jack.
 • 3 Uavhengige kanaler med EQ pluss PRESENCE kontroll; innebygd kromatisk/manuell tuner.

Roland CUBE-80GX gitarforsterker

- detaljer

Roland kube-80GX er en allsidig gitarforsterker med iOS-tilkobling, som er kraftig nok for både scene og studio med 80 watt bak en 12" høyttaler. Koble den opp til din iOS-enhet, laste ned gratis CUBE JAM-app'en, og du har et unikt verktøy for øving og innspillingen.Produktreferanse: 38797

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Roland kube-80GX Gitarforsterker

CUBE-80GX er en gitarforsterker bygget for trøkk og allsidighet. Dette er en profesjonell forsterker for scene og studio. CUBE-80GX kombinerer kvalitetslyden og påliteligheten som man forbinder med CUBE serien med nye allsidige valgmuligheter for tilkobling. Hvis du kobler til en iOS enhet og laster ned gratisapp'en CUBE JAM så har du en hel rekke verktøy i hendene for opptak og opptredende


Studio og scene

CUBE-80GX er utstyrt med customdesignet 12" høyttaler, som gjør den til en profesjonell combo-forsterker til scene og studio, med en rik og dynamisk lyd, integrerte effekter og massevis av volum. I livesituasjoner der man kanskje trenger mer lyd, eller i studio, kan man benytte de praktiske LINE OUT og/eller RECORDING OUT utgangene til å sende gitarlyd med studiokvalitets COSM høyttalermodellering direkte til miksepulten. RECORDING OUT fungerer dessuten som hodetelefonutgang, og muter den innebygde høyttaleren, slik at du ikke plager naboen når du øver. Med sin legendariske konstruksjon, er CUBE-80GX pålitelig, kompakt, lett å transportere og klar for å ta imot masse juling på veien

Finn ditt sound

Med 3 uavhengige kanaler og et stort utvalg av kule gitareffekter er Rolands CUBE-80GX rustet for alle musikalske stilarter. JC CLEAN kanalen gir deg lyden av Roland JC-120 mens LEAD kanalen tilbyr 10 forskjellige lyder å velge mellom. Velg blant Blackface Clean, Brit Overdrive eller EXTREME for massive metalriff. SOLO kanalen er fullt programmerbar, og lar deg lagre alle innstillinger fra enten JC CLEAN eller LEAD kanalen sammen med EQ og effektinnstillinger. Kanalene er lett tilgjengelig fra frontpanelet på forsterkeren, eller hvis du foretrekker så kan du bruke en fotbryter (tilleggsutstyr) som denne GA-FC Foot Controller.

Hvis du liker å eksperimentere og ønsker en rekke flotte og lett tilgjengelige gitarlyder så er Roland CUBE-80GX en ideell forsterker. Med brukervennlige kontroller i EFX delen kan du raskt stille inn opp fem forskjellige stompbokseffekter, to typer DELAY og vintage spring REVERB emulering eller plate REVERB. På denne måten finner du raskt fram til lyden som du ønsker.


Fotbryter (Tilleggsutstyr)

GA-FC Foot Cntroller er den perfekte matchen for CUBE-80GX, med seks brytere for å velge mellom kanalene og skru effekter av og på med. Lett og rask å koble til siden GA-FC ikke krever noen strømadapter og kobles til enkelt via en inkludert stereo 1/4 tommers kabel. For ekstern kanalbytting via pedal for CUBE-80GX så er også BOSS FS-5U eller FS-6 et godt alternativ.

Enkelt å koble til dine favoritt musikkapp'er

Hvis du liker å bruke musikkapp'er så gjør Roland's innovative i-CUBE LINK interface det enkelt å integrere forsterkeren med din iPhone, iPad eller iPod touch. Med den medfølgende kabelen kan du koble CUBE 80GX til din iOS enhet raskt og enkelt gjennom enhetens audio jack. Med i-CUBE kan du bruke dine favoritt musikkapp'er for å spille sammen med musikkfiler eller sende COSM gitarsignal av studiokvalitet rett til en opptaksapp. i-CUBE LINK inngangen kan også brukes som vanlig stereo inngang (mini-jack), slik at du kan koble til hvilken som helst musikkavspiller eller audioenhet i CUBE 80GX.

Spill, lær, og gjør opptak med gratisapp'en CUBE JAM

Roland CUBE JAM app'en som forvandler din iOS enhet til et lite studio eller øvingsrom, er nå gratis tilgjengelig fra App Store. Spill av sanger eller minus-one backingtracks gjennom CUBE-80GX via i-CUBE LINK og spill sammen med dem i timesvis med forsterkerens COSM lyder. CUBE JAM spiller også inn audio via i-CUBE LINK, slik at du kan spille inn deg selv mens du jammer til låtene.

Etter innspilling kan du justere volumet på gitaren og musikken individuelt i app'en, og deretter eksportere miksen din som en 16-bit, 44.1kHz WAV fil. CUBE JAM har dessuten flere nyttige øvingsfunksjoner, som f.eks. uavhengig justering av tempo og toneart på audioplayback, og Center Cancel for fjerning av gitarsoloer.

For å høre noen eksempler av CUBE-80GX's lyder, kan du laste ned lydeksempler av Brit Combo, Classic Stack og Tweed som mp3 fra lenkene nedenfor.

Funksjoner

 • 80-watts gitarforsterker med spesialdesignet 10" høyttaler
 • Tre kanaler: JC CLEAN, LEAD (med 10 forskjellige forsterkertyper) og SOLO
 • SOLO kanalen er fullt programmerbar, og lar deg lagre både forsterkertype, EQ og effektsettinger
 • Tre uavhengige effekter deler: 3 uavhengige effektseksjoner: EFX (5 typer), DELAY med tap tempo og REVERB
 • Hands-free kontroll av kanalbytte, effekter m.m. via GA-FC Foot Controller (selges separat)
 • i-CUBE LINK forvandler enkelt din iPhone, iPad eller iPod touch til et audiointerface (Kabel inkludert)
 • Gratis CUBE JAM app til iOS spiller sanger og minus-one jamtracks, og lar deg spille inn lyden fra CUBE-80GX sammen med musikken
 • 3 fret equalizer pluss PRESENCE kontroll; innebygd kromatisk/manuell tuner

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.