Roland JC-01 Bluetooth Audio Høyttaler

kr 457 Utsalgspris kr 1 078 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Tydelig HD-lyd og Dyp, Fyldig Bassrespons.
 • 3-bånds EQ Gir Fremragende Tonejustering.
 • Det Tradisjonelle Designet til JC-serien fra Roland.
 • Jack for Lydinngang og Innebygd Mikrofon for Handsfree Tale.
 • Innebygd Oppladbart Batteri.

Roland JC-01 Bluetooth Audio Høyttaler

- detaljer

Roland JC-01 Bluetooth Audio høyttaler er den minste Jazz Chorus-enheten noensinne, og arver både utseende og filosofien til den beryktede JC-serien. JC-01 Bluetooth Audio høyttaleren strekker seg utenfor rammeverket til tradisjonelle gitarforsterkere, har en 3-bånds EQ og leverer en dyp bassrespons med et klart, høydefinert lydfelt som man ikke ville forventet fra en forsterker med så liten størrelse. Den kommer komplett med en funksjon for handsfree tale og et oppladbart batteri som gjør at du nå kan lytte til musikk med studiokvalitet når som helst og hvor som helst.

Produktreferanse: 67983

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ekte, Liten Jazz Chorus, Optimalisert for Lydavspilling

JC-01 er ikke kalt Jazz Chorus uten grunn - selv om den ikke har en gitarinngang - både utseendet og filosofien til den verdenskjente gitarforsterkerserien hentes inn i denne Bluetooth-høyttaleren. Mange artister har elsket påliteligheten og holdbarheten til JC-serien siden den debuterte for mange år siden. JC-01 Bluetooth-høyttaler er absolutt intet unntak, og garanterer å levere påliteligheten og holdbarheten som gjorde JC-seriens produkter til en profesjonell standard. Bare koble til smarttelefonen/nettbrettet/lydavspilleren din via Bluetooth og lytt til musikk når som helst, hvor som helst.

Profesjonell Lydkvalitet

Essensen av JC sin rene stereolyd arves selvfølgelig som to 2" høyttalere i den kompakte kroppen. JC Spirit har et høydefinert, perfekt lydfeldt med fyldighet og åpenhet fra medium til høyt rekkevidde. I tillegg har JC-01 en innebygd 3-bånds EQ - som er svært sjeldent for denne typen produkter - slik at du kan justere tonen ned til minste detalj for å oppnå lyden du ønsker. En innebygd, passiv avkjøler leverer kraftig, dyp bassrespons og legger til enda et nivå av realisme i lyden. JC-01 er komplett med en rekke nyttige funksjoner som en Audio Inn-jack som gjør at du kan mikse å spille Bluetooth-lyd og en håndfri mikrofon som er ideell for å snakke i telefonen når hendene ellers er opptatt.

Hva er Jazz Chorus?

JC - Jazz Chorus - er en serie av gitarforsterkere som debuterte i 1975. Siden da har den karakteristiske ''JC Clean''-tonen og den opprinnelige ''Dimensional Space Chorus''-effekten vært elsket av mange av musikkens største navn. Disse karakteristikkene oppnås med et unikt design som er optimalisert for å produsere en ren lyd.

Funksjoner

 • Lytt til musikk når som helst og hvor som helst via Bluetooth-tilkobling og et innebygd, oppladbart batteri
 • Tydelig, høydefinert lydfelt gir følelsen av å lytte til produkter fra JC-serien
 • Enestående tonejustering med en 3-bånds EQ
 • Den har arvet det tradisjonelle designet til JC-serien fra Roland
 • Håndfri taleevne med innebygd mikrofon
 • Jack for lydinngang gir kreativ lydmiksing med Bluetooth-avspilling
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.