Korg TRITON Taktile-49 kontrollerkeyboard med 49 tangenter og Triton-lyder

 • Video 1
kr 3 308 Utsalgspris kr 3 864 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Full rekke DAW forhandsinnstillinger.
 • X / Y beTubeing Pads, Velocity Sensitive utlose Pads.
 • Stilfulle og ergonomisk Design.
 • Samlet programvare pakke.
 • 512 Triton Synth hores

Korg TRITON Taktile-49 kontrollerkeyboard med 49 tangenter og Triton-lyder

- detaljer

Korg Triton taktile er en USB-kontroller keyboard og Synth designet for brukervennlighet og rask, intuitiv arbeidsflyt. Med en rekke DAW forhandsinnstillinger en, X / Y touch pads, hastighet sensitiv pads, et rikholdig utvalg av medfolgende programvare og 502 klassiske TRITON hores dette er flott for scene eller studio.

Produktreferanse: 43045

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Korg TRITON taktile

Korg taktile har samme store-følelse semi vektet keyboardet brukes på synthesizere og arbeidsstasjoner som KingKORG og KROME. Det er designet for å være morsomt å spille og bruke, for eksempel en touch pad arvet fra Kaossilator som lar deg spille melodier med bare en enkel finger, utløse pads som lar deg generere akkorder i nøkkelen og omfanget av ditt valg og en arpeggiator som inkluderer rytme mønstre. Som en MIDI-kontroller leverer taktile fullt med en rekke grunnleggende kontrollere som glidere og brytere gjør det enkelt å sette opp og spille umiddelbart. Triton taktile er også en synthesizer med 512 lyder fra TRITON, Korg mest solgte musikk arbeidsstasjon ideelt for desktop komposisjonen og live sceneopptreden.

DAW forhåndsinnstillinger

Triton taktile er utviklet med enkelhet i tankene. Koble til datamaskinen via en USB-kabel og krefter opp. Taktile støtter store DAW/sequencer programvare og kontrollere kan fritt tilordnes gjør dette en USB/MIDI-kontroller som tilfredsstiller alle krav fra kontrollere en mikser til å redigere din synthesizere.

Korg Kaossilator

Funksjonen for populære Touch skala fra Korg Kaossilator ligger i Triton taktile. Bare stryke ta pad å generere melodier i nøkkelen og skala du angir! Ikke behov for avansert musikalske kunnskap eller ferdigheter av ytelse - bare enkel og intuitiv bevegelser. Det er også en arpeggiator funksjon med femti annen rytme mønstre så du kan spille programvare synther med en enkel finger.

Utløse Pads for enkel akkorder

Utløseren pads til høyre i panelet har to banker, A og B, og er velocity sensitive, gi trommer og perkusjon lyder hele uttrykket. Funksjonen akkord skala genererer automatisk akkorder i henhold til tasten og skala du velger, pluss du kan tilordne akkorder du spiller selv. Benytter denne arpeggiator og funksjonen Touch skala vil du oppdage enorm makt til å fullføre hele sanger på kort tid i det hele tatt.

Lyder Triton

Triton taktile inkluderer 512 programmet lyder basert på den Triton PCM bølgeformer. Du kan registrere 16 av dine favoritt lyder for umiddelbar tilbakekalling ved å trykke på en bryter. Det store utvalget av lyder vil opphisse og stimulere spillere på utkikk etter ny inspirasjon. Triton taktile kan også styres fra datamaskinen via USB MIDI som en ekstern lyd modul å forbedre eksisterende musikk produksjonsoppsettet.

Stor spillefølelse

Korg Triton taktile semi vektet keyboard kan brukes til å angi merknader på desktop musikk produksjonsoppsettet og sanntid ytelse. Ta pad slo inngår som en USB spore pad med bevegelser som to fingret ruller og tapping klikker du ikke trenger å avbryte arbeidsflyten. Taktile har en elegant matt svart finish og en høy kontrast OEL (organisk elektrofluoriserende) full punktmatrisedisplay så du kan enkelt sjekke enhetens innstillinger.

Bærbar Synth

Med Triton taktile du bare slå på strømmen og spille umiddelbart. Lytt til dine ideer ved hjelp av interne lyd modulen eller spille når følelsen slår deg. Selv når enheten ikke er koblet til en datamaskin kan brukes stå alene med en Batterieliminator eller mobil batterier (selges separat). Ideell for scene og studio, Korg Triton taktile virkelig er best av begge verdener.

Medfølgende programvare

Korg Triton taktile keyboardet kommer med mange lisens/kuponger som betyr at du vil bli nyter populærmusikk programvare straks. Korg M1 Le programvaren, det er EZDrummer Lite, Ultra Analog økten, klimpring akustisk økten, Lounge Lizard økt og Ableton Live rabattkupong og Reason begrenset DAW programvare. Programvaren kan lastes ned fra webområdet Korg.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Et komplett utvalg av DAW forhåndsinnstillinger og grunnleggende funksjonalitet; bare koble til og starte leker
 • Alle 512 programmet lyder Triton, bestselgende KORG musikk arbeidsstasjonen
 • X / Y touch pad lar deg opprette musikalske uttrykk i noen plugg umiddelbart - med en berøring med en enkel finger
 • Bruk hastighet-sensitive bakgrunnsbelyst utløseren pads enkelt angi akkorder eller enkelt notater. Semi vektet keyboard med en stor spillefølelse
 • X / Y touch pad kan også brukes som et spor pad; fretvelgeren tilbyr venstre og høyre klikk
 • En kompakt og lightweight synthesizer som du kan ta hvor som helst
 • Stilig og ergonomisk design
 • Et rikholdig utvalg av samlet programvare gir utrolig verdi
 • Merk: du trenger en standard USB 5v strømforsyning - tilgjengelig fra computer butikker