Nord Lead A1R Desktop Stativ Monterbar Synthesizer

kr 9 600 Utsalgspris kr 12 198 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Gratis AKG K612 Pro Hodetelefoner!.
  • Desktop, Stativ-monterbar Synthesizer.
  • Samme funksjon sett som Nord Lead A1.
  • Analog modellering sound engine.
  • Nye effekter.

Nord Lead A1R Desktop Stativ Monterbar Synthesizer

- detaljer

Nord Lead A1R er en desktop og stativ monterbar synthesizer med en identisk funksjon satt til Nord Lead A1, som kombinerer en neste-generasjons analog modellering motor med en strømlinjeformet interface.


Nord er glade for å tilby et gratis par AKG K612 Pro hodetelefoner (verdt 119) med alle kjøp fra en autorisert Storbritannia eller ROI forhandler av Nord Lead A1, Lead A1R, Lead 4 eller Lead 4R synthesizere. Dette mail-in tilbudet er gyldig til 31 mars 2015 for kunder i Storbritannia eller ROI bare. For å lese mer eller gjøre et krav, klikk her .

Produktreferanse: 46100

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Neste generasjon virtuelle analog synth er dugelig av reproduserbar og nyansene av vintage synther drømmene dine med forbløffende nøyaktighet. En 24-stemme polyfone og fire del multi-timbral, føre-A1R er et fleksibelt valg for scene eller studio, levere en rik og allsidig palett av lyder.

Det er en ny oscillator delen, slik at oppdateringer og endret raskere enn din forvente for synthesizer Dette komplekset. 47 andre bølgeformer kan opprettes med den nye bølgeform motoren. Med intuitive kontroller på frontpanelet er det raskt å eksperimentere med modulasjoner.

Effekter delen introduserer to nye imponerende vintage kor og Ensemble modeller. Delay, Reverb, stasjonen og Phaser, Flanger fullføre effekter line-up. Tilleggsfunksjoner inkluderer den nye 'Som' funksjonen, slik at du kan bla mellom 'Liked' patcher og velg din favoritt lagre minne og Mutator, opprette en variant av en eksisterende lapp ved å justere visse parametre av regler.

Nord Lead A1R funksjoner/spesifikasjoner

  • Synth motor: 96 kHz, 32 bit flyter punkt behandling
  • Polyfoni: 24 stemmer
  • Multitimbral: 4 deler
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.