Roland F-20 bærbart digitalpiano for nybegynnere (moderne svart)

 • Video 1
kr 5 258 Utsalgspris kr 6 026 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Bærbart Digital Piano for nybegynnere.
 • Ivory Feel-G Keyboard.
 • Rolands SuperNATURAL Sound Engine.
 • DP-10 dempepedal inkludert.

Roland F-20 bærbart digitalpiano for nybegynnere (moderne svart)

- detaljer

Med F-20 får du et kompakt, attraktivt digitalt piano med Rolands anerkjente teknologi. Et solid grunnlag for læring, F-20 tilbyr klassens beste funksjoner.Ring vår Roland spesialist på 0044 843 155 0500 for mer informasjon.

Produktreferanse: 40389

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tonen er autentisk og inspirerer yngre spillere til å utvikle deres musikalske uttrykk. De veide tangentene i F-20 er de samme som du finner i Rolands flaggskip modeller, og gir et ekte akustisk flygel-preg som utgjør en stor forskjell for opplæring.

Fordelene med digitale pianoer over akustiske pianoer som opplæringsverktøy er mange, og med Roland F-20 er fordelene ennå flere. Med dette pianoet er det gøy å lære, og du vil finne en rekke funksjoner, inkludert opptaker og metronom, innebygde rytmeakkompagnement og et bredt utvalg av andre lyder inkludert strenger, orgler og bass.

Et Ivory Feel-G keyboard med Escapement gir pianoet en autentisk flygel-touch, Roland SuperNATURAL sound engine står for pianoets rike og uttrykksfulle akustiske flygeltone.

Bruk F-20 sammen Rolands gratis pianoapp for iPhone, iPad eller iPod touch. App'en er en fantastisk flott og motiverende interaktiv måte for unge nybegynnere lære på. Med Piano Partner ipad app kan du kan du lære deg å lese musikk på et grunnleggende nivå.

Innebygde funksjoner som "dual/split" og funksjonen "intelligent rhythm" er der for å hjelpe deg med det meste av spillingen. Spill inn sanger som så kan spilles av fra USB-minnet med den innebygde opptakeren for følge din egen progresjon.

F-20 kommer i et kompakt trekabinett i enten en moderne svart eller simulert mørk valnøtt finish. Roland DP-10 dempepedal er inkludert, for tradisjonelle piano teknikker.

F-20 gjør læring gøy og er et perfekt første piano.

Det finnes også et stativ for F-20 i matchende moderne svart (selges separat).

Funksjoner / spesifikasjoner

 • Finish: Moderne svart
 • Tangenter: Ivory Feel-G keyboard med Escapement
 • Sound Engine:SuperNATURAL Piano Sound Engine
 • Funksjoner: Built-in Rhythm, Dual, Split
 • Minne: Lagrer til USB
 • Inkluderer: DP-10 dempepedal

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.