Yamaha MX49 Synthesizer for Musikkproduksjon med Gratis Bag

 • Video 1
 • Video 2
kr 3 958 Utsalgspris kr 6 192 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer Cubase og Steinberg Analog Synth
 • Med Gratis Gear4music Keyboardbag!
 • Yamaha MX49 Synthesizer for Musikkproduksjon
 • Fullt Utvalg av MOTIV Dynamiske Lyder
 • Bærbar og Brukervennlig

Yamaha MX49 Synthesizer for Musikkproduksjon med Gratis Bag

- detaljer

Yamaha MX er designet for moderne musikere. Den gir deg de anerkjente lydene fra Yamaha MOTIF XS i en rimelig, bærbar og kraftig synthesizer. Denne imponerende soniske paletten er pakket inn i en elegant kropp med 49 tangenter og passer for nåtidens "on-the-go"-livsstil. MX49 inspirerende lyder og tonn kreative funksjoner er MX49 tilbyr inspirerende lyder og massevis av kreative funksjoner som gjør den perfekt for scenen, hjem, studio eller klasserom. Den leveres her med en gratis keyboardbag for å beskytte den under reising.Produktreferanse: 36108

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

MX49 kombinerer pålitelig hardware med en fleksibel kontroller for å gi deg de beste fra begge verdenene, til en banebrytende pris. Yamaha MX49 kombinerer en synth-motor som er konstruert basert på lyder fra "top-end" workstations fra MOTIF-utvalget, et USB kontroller-keyboard og USB-lyd, MIDI datamaskinintegrasjon, avanserte DAW- og VST-kontrollerfunksjoner og en pakke med kraftfull musikkproduksjonprogramvare, sammen i én praktisk og rimelig pakke. MX49 er svært bærbar og lett, og gir deg alt verktøyet og all inspirasjonen du trenger for å bringe dine musikalske ideer til virkelighet.

Samlingen av dynamiske og inspirerende lyder fra legendariske MOTIF og den flotte keyboard-handlingen du forventer fra et Yamaha-produkt gjør denne synthen til en fryd å bruke. Et brukervennlig interface og mangfoldige musikkproduksjonmuligheter gjør at synthen kan håndtere nesten alle oppgaver med avansert integrering. Dette gjør Yamaha MX til et ideelt keyboard for Cubase-brukere. MX49 er også svært bærbart, med en utforming som er enkel å bære for de som er på farten.

Yamaha MX49 er i tillegg utstyrt for å kunne spille lyd og MIDI direkte fra en USB-stick, en bærbar musikkspiller via AUX IN, eller for å streame fra et tilkoblet DAW via et innebygd USB Audio Interface. Du er dermed i stand til å spille sammen med dine beats eller backingspor på et øyeblikk.

Over 1000 Lyder fra MOTIF-serien og VCM-effekter

MX49-serien inneholder mer enn 1000 lyder som er hentet direkte fra den verdenskjente Yamaha MOTIF XS-serien. Fra realistiske akustiske lyder som for eksempel piano, elektrisk piano, strenger og trommer, til komplekse 8-elements synth-lyder - MX49 gir deg Motif XS sine beste lyder rett foran nesen din. MX49 gjør det enkelt å velge lyder med et strømlinjeformet User Interface og et nydesignet kategorivalg. Synthen lar deg også redigere og lagre dine egne lyder.

MX49-synthesizeren er utstyrt med VCM-effekter som simulerer vintage effektenheter på kretsnivå. Lyden av 70-tallet bringes tilbake ved å simulere de sjeldne, vintage lydene fra equalizer-, flanger-, phaser- og wah-effekter som ble introdusert av epokens keyboardlegender.

Enkelt Split/Layer Performance Mode for Umiddelbar Inspirasjon

MOTIF-produktenes "Performance Mode" har alltid vært stedet for å finne umiddelbar inspirasjon, og MX49 er intet unntak. Du kan lett kombinere og spille to stemmer på keyboardet ved å bruke de dedikerte "Split"- og "Layer"-knappene, hver med en egen intelligent arpeggiator og en dedikert del for et trommespor for å opprette stemningsfulle forestillinger der det føles som om et helt band spiller. MX49s 128 forestillinger kan alle redigeres av en bruker, men kommer programmert med nye, klubbvennlige beats.

16-dels Multi Timbral og 128-noters Polyfoni

Hver "performance" inneholder ikke bare de tre lydene som er beskrevet ovenfor, men alle innstillingene, for å sikre en fullstendig 16-dels multiinnstilling for spilling. Du kan skifte mellom hvilke som helst av de 16 delene uten at lyden kuttes. Med 128-noters polyfoni finnes det nok av noter til å spille selv de tetteste sekvenser fra DAW-en din. Disse funksjonene gjør MX49 til en perfekt "tone generator"-løsning for konserter og live-avspilling av DAW MIDI-spor.

Bi-directional USB Audio/MID Interfacing

MX49 kontrollerer ikke bare programvare-DAWs og -VSTs; den er også et Audio Interface. Bare bruk en USB-kabel for å koble til datamaskinen din, så kan du overvåke alle lydene fra datamaskinen via hodetelefonutgangen på MX49 eller lytte til DAW-spor ved å koble MX49 til eksterne studiomonitorer eller PA-utstyr. MX49s "audio converters" er laget for profesjonell musikkbruk slik at alt på datamaskinen din - selv spill - vil høres bedre ut når du bruker MX49 for utsignal. MX49-interfacet er "bi-directional" slik at du kan ta opp synthens interne lyder direkte til datamaskinen din uten å noensinne trenge å gå til det analoge domenet. Dette sikrer best mulig kvalitet.

Omfattende Hands On Kontroller for VSTs og DAW & Fullstendig Analog og Digital Tilkoblingsmulighet

MX Yamaha har også solide knotter og holdbare knapper som kontrollerer interne lyder, DAW-parametre og VST-instrumenter. Det enkle interfacet kombineres med en ekstern "template editor" på datamaskinen din slik at et hvilket som helst VST du eier eller ethvert nye VST du kjøper vil være lett å stille inn for å bli kontrollert av MX. Det finnes avanserte "integration templates" for bruk med en rekke DAWs. Når synthen brukes sammen med Cubase så er det til og med en AI-knapp slik at alle parametere kan kontrolleres av den store roterende koderen ved kun å bevege musen over den. Dette gjør at det aldri har gått fortere å få full kontroll over Cubase.

MX har i tillegg til en USB audio/MIDI-port, en USB-til-Enhet-port slik at du kan koble til USB-enheter for å lagre MX-data på eksternminne, og til og med spille wave-filer direkte fra en USB-stick. Hvis du vil legge et nettbrett eller en MP3-spiller til i systemet ditt så kan du simpelthen koble de til AUX-inngangen med en ministereokabel og så er du klar.

Inkluderer en Fullstendig Suite med Musikkproduksjonprogramvare

MX-serien er den eneste hardware-synthen i sin prisklasse som inkluderer en en fullstendig suite med programvareverktøy for musikkproduksjon. Den inkluderte programvaren Steinberg Cubase AI inneholder 48 lydspor og 64 MIDI-spor, notesystem og innebygde VST-effekter, slik at du kan fullføre produksjonene dine med kun MX og AI. Den leveres til og med i en pakke sammen med Steinberg Prologue og Yamaha YC-3B orgelemulator slik at du har noen overbevisende VSTs for å komme i gang. I tillegg så finnes det eksterne "template editors" for at du skal kunne stille inn kontroll av VSTs. Avslutningsvis så har Yamaha jobbet med tredjepartsutviklere for å sikre at fullfunksjonelle "cross platform editors" vil være tilgjengelige ved utgivelse.

Last ned PDF-filen ovenfor for å lese mer om Yamaha MX49 synthesizer for musikkproduksjon.

Funksjoner/Spesifikasjoner:

 • Over 1000 lyder fra MOTIF-serien
 • Utstyrt med VCM-effekter
 • Enkelt Split/Layer Performance Mode for umiddelbar inspirasjon
 • 16-dels Multi Timbral og 128-noters polyfoni
 • Omfattende hands-on kontroller for VSTs og DAWs
 • Bi-directional USB Audio/MID Interfacing
 • Et lett design med et Yamaha-keyboard
 • Fullstendige analoge og digitale tilkoblingsmuligheter
 • 999 arpeggiomønstre
 • 166 MB intern Wave ROM
 • AUX-inngang og avspilling av WAV/MIDI-filer
 • Avansert synth editor
 • En fullstendig pakke med musikkproduksjonprogramvare inkludert (Cubase AI, YC-3B orgelemulator, Steinberg Prologue analog synth)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.