Alesis Elevate 6 Premium Active Studio Monitor (Single) - Ex Demo

kr 1 162 Utsalgspris kr 1 426 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 100 watt (RMS, Per høyttaler).
  • 6 tommer lavfrekvente Driver; 1 tomme Silk Dome diskanthøyttaler.
  • Med høy tetthet Wood kabinett med Bass Porting.
  • Elliptiske bølgeledere, utvidet lytteområde.
  • Radial-Edge Bafflene reduserer forvrengning

Alesis Elevate 6 Premium Active Studio Monitor (Single) - Ex Demo

- detaljer
Den Alesis Elevate 6 Premium Active Studio har en 6 tommers bass, avrundet kant forbløffe design for redusert forvrengning, høy tetthet wood kabinett med bass porting og ERP kompatibel auto avstenging. Elevate 6 premium skjermer er perfekt for bruk i et studio, eller som et par med referanse-skjermer.

Dette elementet er en ex showroom utfoldelse modell. Det er lett skraper og tegn på bruk rundt casing. Den opprinnelige boksing og manuell er ikke inkludert.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 68091

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Profesjonell overvåking for ethvert Studio.

Alesis har laget studiomonitorer i over to Decade, og i den tiden, de har lært en ting eller to om å maksimere lyd og sonic klarhet. Elevate 6, en profesjonell aktive studio monitor fra Alesis, bygger på denne velprøvde teknologi ved å utnytte premie lyd-komponenter med et svar som kan holde tritt med dagens musikk. Med høy kvalitet Reference Monitoren design hjelper Elevate 6 deg med å registrere, blande, lytte og opprette med selvtillit.

Lage din Mix

Den Alesis Elevate 6 er en aktiv, bi-forsterkeren (50 + 25 watt) studio-skjerm som gir en flat frekvensrespons, klar stereo bilde og utmerket transient bassrespons for profesjonell miksing og overvåking. Utstyrt med en 6? vevd Kevlar lavfrekvente driver, 1 tomme naturlig silk dome diskanthøyttaler og presisjon kalibrert to forsterkere, Elevate 6 leverer kraftig lyd som forblir nøyaktig og rent over et bredt frekvensområde. Den forbedrede elliptiske bølgeledere utvide sweet spot for konsekvent, stereo lytte og lar deg foreta justeringer miksingen som oversette perfekt avspilling systemer. Plus, forbløffe radiuses ble omhyggelig utformet for å redusere kanten Diffraksjon. Resultatet er ren transparent lyd som lar deg blander, nøyaktig.

Komplett Studio integrasjon

Elevate 6 kommer med en innebygd HF - og LF-trim brytere, gir deg en profesjonell Reference Monitoroppsett som tilpasser seg til produksjonsmiljøet. Med - 2db, 0db og 2db innstillinger, kan du raskt justere Elevate 6 tilpasses akustikken størrelse rom eller studio, spesielt når det ligger nær en studio-vegg. En balansert XLR + 1/4 tommers combo inngang og en ubalansert RCA-inngang koble Elevate 6 til din favoritt lydutstyr. Elevate 6 ERP-kompatibel og har en automatisk utkobling funksjon som driver nedover skjermen når det ikke er i bruk.

Vise egenskaper og spesifikasjoner.

  • 100 watt (RMS, Per høyttaler)
  • 6 tommer lavfrekvente Driver, 1 tomme silke diskanthøyttaler
  • Høy tetthet Wood kabinett med Bass Porting
  • Elliptiske bølgeledere, utvidet lytteområde
  • Radial-Edge Bafflene reduserer forvrengning
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.