Roland Super UA Audiophile-Grade Interface for Mac og PC

 • Video 1
 • Video 2
kr 4 310 Utsalgspris kr 4 928 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Audiophile lydkvalitet.
 • 4 innganger, 4 utganger.
 • Støpt metall konstruksjon.
 • Hodetelefonkontakten.
 • Rengjør stille drift

Roland Super UA Audiophile-Grade Interface for Mac og PC

- detaljer
Roland Super UA er en audiophile-grade audio interface for Mac og PC. Super UA kombinerer perfekt lyd, premium byggekvalitet og lav latens ytelse i et neste generasjons lydinterface. Med innebygd støtte for både 1-biters DSD og 32-bit PCM avspilling er Super UA den state-of-the-art Fidelity. Drivere med lav latens gir effektiv og ytelse med din favoritt DAW. Og modulær utforming, sculpted kontrollene, og all-metall konstruksjon gjør det en nytelse å bruke og vakkert å se.

Produktreferanse: 54889

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

S1LKi lyd

Enten du er miksing og redigering i studio eller spille til utsolgte publikum på veien, trenger du et Interface som presenterer musikk med forbløffende klarhet og maksimal effekt. Vår nylig utviklede S1Lki DSP motor og høyoppløselig DAC leverer nyest høyoppløselige lydavspilling.

Super UA'S high-end DAC støtter 2,8 MHz/1-biters DSD og 192 kHz/32-biters flytende punkt PCM avspilling - så du kan oppleve full oppløsning på din DAW 32-bit lyd-motoren. Hør mest nøyaktige redigeringer og intimt detaljer. På scene lyd softsynths og backing spor sitt absolutt beste, forlate et varig inntrykk på publikum.

Fleksibel Design

Dagens musikere og produsenter er ofte på farten - skriver på et hotellrom, redigere på flyet eller blande hjemme. Super UA ble utviklet med moderne- og noen ganger mobil - musiker i tankene. Fleksible utformingen gjør det føles som et fast innslag i studio ennå lett å fange og gå når behøvde. Super UA består av en tabletop hovedenheten med to kanaler TRS I/O- og hodetelefonkontakter pluss en egen I/O-modul som forbinder med en enkel, robust kabel. Modulen I/O er utstyrt med XLR jacks trekke opp mikrofoner og studiomonitorer.

Sitter pent på arbeidsområdet, funksjonene hovedenheten en stor, multi-funksjons rattet omgitt av lysdioder, sammen med innfelte, opplyste knapper som gir direkte tilgang til alle fire innganger, to sett med skjermer, og to sett med hodetelefoner.

Når du skal arbeide med musikk fra studio, hovedenheten enkelt løsner fra modulen I/O og fungerer som en frittstående to-og to-utsjekking Interface med doble hodetelefonkontakter. Dette kan du forlate mikrofoner og skjermer koblet i studio mens du tar Super UAS eksepsjonell ytelse med deg på veien, til en konsert, eller steder livet tar deg.

Premium bygge

Byggekvalitet var førsteklasses når utvikle Super UA. Vi ønsket det å føle solid og pålitelig. Så er det laget utelukkende av støpt metall. Den grep overflaten det på og ikke skyve rundt. Solid, nøyaktig knotten har akkurat den rette mengden betryggende klikk. Og glatt meter og LED lyser kontroller er kraftige og vakre.

Makt gjennomførelse

Mens Super UA ble utviklet for audiophile-grade lyd, var det også konstruert for Pro studio ytelse. Opptak, miksing, eller spille live, må pålitelige, lav latens operasjon med din favoritt DAW og softynths. Roland ekspertise innen hardware design og års erfaring i utvikling av lyd mener du kan puste lett stund du lyd ditt beste.

For mer informasjon om Roland ’ s spekter av audio Interface Vennligst besøk den Roland nettsted.

Funksjoner

 • Audiophile lydkvalitet med 1-biters DSD og 32-bit PCM-avspilling
 • Fire innganger og fire utganger med XLR og 1/4" koblinger
 • Støpt metall konstruksjon med enkle, solid kontroller og glatt måling
 • Inkluderer 1/4" og 1/8"-kontakter for hodetelefoner
 • Fleksibel design gir mobil bruk uten å koble fra studio mikrofoner og skjermer
 • Store multi-funksjon knappen og innfelte, opplyste knapper gir rask tilgang til inndata og
 • Ren, stille drift med forbløffende klarhet og dynamisk område
 • Lav latens ASIO og Core Audio drivere
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.