TC Electronic BMC-2 DAC og Studio Monitor Kontroller

kr 2 805 Utsalgspris kr 6 508 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

TC Electronic BMC-2 DAC og Studio Monitor Kontroller

- detaljer

BMC-2 - din nye High Def DAC og monitor-kontroller.

TC Electronic BMC-2 er en dedikert digital-til-snalog konverterer og høykvalitets hands-on monitorkontroll som er en ideell løsning uansett hvaslags lydproduksjon- eller monitoroppsett du har - skulle det være digitalt eller analogt.

Produktreferanse: 14627

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Vi hos TC Electronic innser at forutsigbar, lav-latent kontroll av høyttalere og hodetelefoner er en viktig del av produksjonsprosessen din, og med BMC-2 er en slik luksus alltid tilgjengelig - uavhengig av tilstanden til datamaskinen i hjertet av systemet.

Denne praktiske, selvstendige skrivebordenheten kan brukes uten en Mac eller PC, og gir deg umiddelbar og praktisk kontroll over lydnivåer. I tillegg til å kontrollere lyttenivået, lar BMC-2 deg bytte mellom tre digitale inngangskilder - S/PDIF, AES3, TOS og ADAT, og bekrefter om disse inngangene er synkrone eller ikke.

BMC-2 driver et et sett med analoge høyttalere, et sett med digitale høyttalere og et sett med hodetelefoner. Kalibrert lytting er tilgjengelig med begge settene av høyttalere og med hodetelefonutgangen.

Men det handler ikke kun om DAC og nivåkontroll - BMC-2 tilbyr også lett tilgjengelige brukerdefinerbare referansenivåer. Du kan bare trykke på en frontpanelmontert REF-knapp og så vil BMC-2 dempe utgangen til et brukerdefinert lydtrykknivå, slik at monitoring av referansenivå alltid er kun et enkelt knappetrykk unna.

BMC-2 precision re-klokker alle innganger og funksjoner med høykvalitets jitter-avvisning basert på patentert JET-teknologi som opprinnelig ble utviklet for vårt flaggskip System 6000. Alle fordelene med optisk samordning uten problemene - asymmetri blir rettet og jitter fjernes helt fra ligningen.

Analog utgang tilbyr bredt dynamisk område på XLR-kontakter. Toppnivå-måling og integritetsjekk - eller 'iCheck' - er også tilgjengelig på den valgte inngangen. iCheck avslører om signalet er kompromittert romlig, f.eks. på grunn av datareduksjon, som f.eks. MP3 eller AAC kodet til en for lav bithastighet.

BMC-2 er en selvstendig skrivebordenhet som fungerer umiddelbart, uten behov for en datamaskin for oppsett. Den jobber direkte med alle nye Mac og de fleste PC-er som brukes for lydproduksjon - bare koble til den medsendte 12V DC strømadapteren.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.