Ultimate Home Studio pakke, eksklusivt fra Gear4music!

kr 3 245 Utsalgspris kr 3 980 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Det ultimate prosjektstudio-oppsettet
 • Inneholder et par KRK Rokit 5s
 • Alesis iO2 USB Audio interface
 • Gear4music høyttalerkabler
 • 8 lydabsorberende akustiske skumfliser

Ultimate Home Studio pakke, eksklusivt fra Gear4music!

- detaljer
Hvis du ønsker for å bygge ditt egne prosjekt- eller soverom-studio, er dette den perfekte pakken for deg. Inkludert er to KRK Rokit RP5 studio monitorer, som er spesielt utformet for å gi deg en sann og nøyaktig representasjon av miksingen. Vi har inkludert et Alesis iO2 USB audio interface, som ikke bare har linjeinnganger men også XLR. For å fullføre pakken slik at du hører den mest nøyaktige lydgjengivelsen, har vi tatt med EQ Acoustic lyddempingskum-fliser.

Produktreferanse: 50282

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

KRK Rokit RP5 G3

Rokit Generation 3-serien gir deg en høy standard av ytelse og nøyaktighet som hever nivået på tidligere generasjoner, og nyter av 10 års Rokit kompetanse.

RP5 G3 1" myke diskanthøyttaler gir klarhet og et lengre respons opptil 35kHz, mens den lette, 5" glass-aramid kompositt-wooferen leverer klar mellomtone og tett bass.

Den passer nesten alle studioer. Lav og høy frekvensjustering gir deg enestående voicing kontroll for optimal romakustikk og bland oversettelse. Flere inputs lar RP5 G3 integreres med eksisterende systemkonfigurasjon.

Lytt til en ekte versjon av miksingen takket være den helt nye bi-amped klasse A/B-forsterker som tilbyr maksimal plass med minimal forvrengning. Proprietary waveguide technology er optimalisert for super stereoavbildning. Få Rokit drevet.

Hva er nytt med generasjon 3?

 • Bi-amped, klasse A / B-forsterker
 • Optimalisert proprietære waveguide
 • Myk diskanthøyttaler med utvidet respons opptil 35kHz
 • Høy frekvens og lav frekvens justering
 • Lettvekt, glass-aramid kompositt woofer

Alesis iO2 USB Audio interface

IO2 Express er et kompakt lydopptak-interface for hjemmestudioer og bærbare opptaksoppsett. Denne to-kanals USB-enheten for Mac og PC-baserte systemer lar deg spille inn på opptil 24-bits oppløsning for innspill til nesten alle DAW, opptak og utføringsprogramvare. Det er lite nok til å få plass i din transportable innspillingsrigg, laptopbag eller ryggsekk, men likevel med høykvalitets komponenter og kretser egnet for studioet.

Fleksibel opptak og avspilling

IO2 Express har diskret-design preamplifiers og sanne 48 volts phantom power som lar deg fange mikrofonens fullstendige signal. Den har høy kvalitet analog-til-digital og digital-til-analog konvertering, slik at de fineste detaljene registreres og spilles på monitoringssystemet. Du kan bruke iO2 EXPRESS med nesten hvilken som helst datamaskin med en enkel plug-and-play-design.

Strøm fra datamaskinen

Du trenger ikke en ekstra strømforsyning, fordi iO2 express er drevet av USB-bussen. Grensesnittets ytelse er optimalisert for minimal laptop batteribruk, som betyr at du vil kunne spille inn lange økter fra skrivebordet.

iO innganger og utganger

 • To input-kanaler. Hver kanal har en XLR mikrofonen, en 1/4" TRS sett for eksterne effektenheter og en 1/4" TS-jack som fungerer med linjenivå-kilder og lar deg ha direkte tilkobling av gitarer.

 • Enkel USB kabel. Grensesnittet sender og mottar to lydkanaler på en USB-kabel for super enkelhet.

 • To 1/4" balanserte utganger. Overvåke øktene på hvilken som helst studio monitoring eller annet høyttaler system via to 1/4" balanserte utganger.

 • 1/4" TRS hodetelefonutgang. For ekstern sporing og alternativ avspilling.

 • MIDI inn og ut jacks. Spill og styr programvare med keyboard og pad kontrollere, arbeidsstasjoner og andre MIDI-kompatible instrumenter.

Nivå-management

 • Gain Trim kontroll for hver kanal

 • Master nivåkontroll for optimal gain staging.

 • Dedikert volumkontroll for hodetelefonsmonitoring.

 • Tricolor, stereo målingstre og opplyste statusindikatorer lar deg visuelt sjekke nivåer og drift.

Steinberg Cubase LE programvare inkludert

IO2 Express leveres komplett med en kopi av Steinberg Cubase LE digital audio workstation (DAW) programvare. Cubase er en av de mest populære DAW i verden takket være sin intuitiv tilnærming til skriving, opptak, redigering og miksing. I tillegg til den medfølgende programvaren er iO2 EXPRESS kompatibel med nesten alle lyd- og MIDI-programvare.

EQ Acoustics skum lyddempere

8 EQ Acoustic skumfliser er 30 cm x 30 cm og reduserer refleksjoner i lyd og forbedrer din generelle miksenøyaktighet.
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.