sE Electronics SPACE Reflexion Filter og sE2200a MP Mikrofon

  • Video 1
kr 4 762 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Helt ny, forbedret filtersystem.
  • Forhindrer uønsket refleksjoner.
  • Inkluderer sE2200 II Multi Pattern mikrofon.
  • Cardioid, figur 8 og Omni Polar mønstre.

sE Electronics SPACE Reflexion Filter og sE2200a MP Mikrofon

- detaljer

SE Electronics Reflexion Filter PLASSEN er et innovativt akustisk apparat som tok to års forskning for å kabinette.Navnet plass stativ for spesialiserte bærbare akustisk kontroll miljø og markerer starten på en ny generasjon av refleksjon filtre, hvilke er meget opphissende for hjem og prosjektet studio kunstnere. Den nye modellen bygger på den opprinnelige, å forbedre design ved å legge til loddrette air kamre, større areal og 40mm filter, som er mer enn dobbelt tykkelsen. Også inkludert er sE2200a II flerfarget Pattern, som bruker en hånd-laget, 1 "gull freste membran og er basert på den opprinnelige sE 2200a capsule, men en 'etterfølgende' versjon hvilke innrømmer for mangfoldig polar mønstre.Produktreferanse: 49701

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

PLASS

FELTET RF Filter beholder patenterte flerlags design, men er tykkere og med et areal økte med 20 prosent.

PLASS stativ for spesialiserte bærbare akustisk kontroll miljø. Forbedre på det som nå blitt industrien standard, Reflexion Filter Pro, SPACE inneholder patentert teknologi sikrer ingen imitasjoner vil gjøre.

Hvordan virker det?

De forskjellige lagene av sE Reflexion Filter plass både absorbere og diffuse lydbølgene så gradvis mindre av den opprinnelige kilde akustiske energien går gjennom hvert lag. Dette reduserer mengden energi treffer ubehandlet vegger og overflater så det er mindre eller den opprinnelige kilden reflekteres tilbake som uønsket rommet atmosfære til mic. Den formen og størrelsen av Reflexion Filter PLASSEN har blitt nøye designet å maksimere absorpsjon mens holde påvirkning ned bare 1dB at mikrofonen er polar Pattern upåvirket.

Det er patentert multi laget design Reflexion filter som er så effektiv viser svært lave nivåer av påvirkning når du bruker en mikrofon med Reflexion Filter under innspillingen (20Hz til 20KHz) i uavhengige tester.

2200 II flerfarget Pattern

sE Electronics utviklet sE2200a MkII flerfarget Pattern svar på behovene til sine brukere. Brukt på både innflytelsesrike og siste, tillater det sE2200a II flere polar mønstre av cardioid, 8 og omni.

Designet med feedback fra brukerne i tankene, har sE2200a MK2 multi Patternet også gitt en ansiktsløftning med sE nye Custom svart gummi maling finish, som er både stilig og praktisk, hjulpet til fuktig kabinett resonans som mange konkurrent mikrofoner lider.

SE2200a II er også tilgjengelig i en Cardioid kondensator versjon, for ekstra fleksibilitet.