Behringer CMD MICRO DJ Kontroller

kr 736 Utsalgspris kr 748 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Alt du Trenger for å DJ i en Kompakt Størrelse.
 • Berøring-Følsomme Fat.
 • Flere Cue Punkter.
 • 45 mm Kanal Fadere.
 • Inkluderer Deckadance LE DJ Programvare Kupong

Behringer CMD MICRO DJ Kontroller

- detaljer
Behringer CMD MICRO DJ kontrolleren er en kompakt 2-deck USB-buss DJ MIDI-kontroller med berøringsfølsomme fat. Denne svært rimelige og bærbare DJ Control løsningen er utformet for bruk med datamaskinen eller iOS-baserte enheter,og gir deg en kostnadseffektiv DJ-kontroller med alle funksjoner du må ha for å rocke publikummet. Ikke la deg lure av dens liten størrelse og enda mindre pris-lapp, CMD mikro DJ kontrolleren skal levere all funksjonalitet til higher-end kontrollere med den ekstra allsidigheten av den bærbare størrelsen. Kompatibel med de fleste populære DJ programvarene, CMD mikro DJ kontrolleren er den perfekte DJ løsningen for deg som er på jakt etter en egnet domenekontroller. Enten du bare starte opp som DJ, eller allerede har erfaring som DJ, gir CMD mikro DJ kontrolleren alt du trenger for å komme i gang uten overflødige kabler og enheter.

Produktreferanse: 33312

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Svært Kompatibel

En av de mest etterspurte funksjonene til en hver datamaskin-basert enhet er iOS kompatibilitet. Uansett om det er fra Mac-datamaskinen eller Apple enhet (for eksempel iPads) så vil den ultra-kompakte CMD mikro kontrolleren imøtekomme dette behovet. CMD mikro kontrolleren lar deg koble til og sette opp lett, og tilbyr optimal kompatibilitet med nesten alle populære datasystemer, enten du bruker Windows eller Mac. Dens plug and play-tilkobling gjør det letter enn noensinne å sette opp og spille, bare koble kontrolleren til datamaskinen via en USB-port! Du er klar med en gang, uten å måtte installere drivere.

Enestående Lydkvalitet

Det kardioide pickup Patternet og den eksepsjonelle flat-responsen til C1-U gjør den ideell for en rekke profesjonelle opptaksprogrammer. Til alt fra instrumenter til vokal tilbyr C1-U premium kvalitet lyd reproduksjon i en kompakt enhet som er lett å bruke. Flat-frekvens respons er viktig for kondensatormikrofoner siden den birdrar til at hver frekvens i innspillingen er så nær sin naturlige lyd som mulig. De ultra lave støy kretsene bidrar til minimal operativsystem lyd og evnen til å håndtere ekstrem dynamikk helt opp til 136 dB.

Gratis Deckadance 2 LE DJ Programvare

Behringer har inkludert en gratis nedlastingskupong for Image-Line Deckadance 2 LE DJ software. Deckadance 2 LE DJ programmet er laget for å tilby deg et eksternt program for legge i kø og og se den valgte musikken på monitoren. Dens kraftige grensensitt og mange funksjoner komplimenterer kontrolløren og gir deg utvidede kontrollmuligheter. Du kan også sømløst integrere programmet med en rekke populære DAW programmer for enda mer ekspansive kontrollalternativer.

Funksjoner

 • 45 mm fadere for kanaler, crossfader og pitch fadere for en mer naturlig DJ-vennlig følelse
 • Deckadance LE DJ programvare kupong fra Image-Line inkludert
 • Kompatibel med populære DJ programvarer inkludert Native Instruments-Traktor *, Serato Scratch Live *, Ableton Live * og andre MIDI-kompatible programmer
 • Berøring-følsomme fat tillater pitch-bøying og scratching
 • Svært bærbar og rimelig DJ kontrolløsning for datamaskiner eller iOS-baserte enheter
 • USB-buss drevet
 • Klasse-kompatibel MIDI-protokoll muliggjør plug-and-play med MIDI programvare
 • Slank tabletop design for ultimat bærbarhet
 • Komponenter av høy kvalitet og svært robust konstruksjon sikrer lang levetid

Se PDF ovenfor for mer informasjon om CMD MICRO DJ kontrolleren.

* = Deckadance er et varemerke for Image Line BVBA. Alle tredjepart varemerker tilhører sine respektive eiere. Bruk utgjør verken et krav til varemerket eller tilknytning til varemerkeeiere hos MUSIC Group. Produktnavn er nevnt utelukkende som en referanse for kompatibilitet, effekter og/eller komponenter.