Behringer XENYX CONTROL1USB Studio Kontroll

kr 1 010 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Behringer XENYX CONTROL1USB Studio Kontroll

- detaljer

Ny I 2012 - Når det er tid for å starte opptak eller miksing, det siste du ønsker å gjøre er å kravle under arbeidsbordet ditt for å kjøre kabler. CONTROL1USB får deg opp av knærne, og plasserer Hovedvolum, Talkback, Kildevalg og Monitorkontroll rett ved fingertuppene dine. Nå kan du velge fra opptil tre sett med aktive studio-monitorer og fire ulike stereo inngangskilder for å skape kraftige, spesiallagede monitormikser. Samt innebygd Talkback mic som lar deg kommunisere direkte med artisten. CONTROL1USB gir deg full kontroll.

Produktreferanse: 24224

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Noen Ganger er Større Bedre!

Små knapper gir lav presisjon. Motsatt, jo større knappen er, jo høyere presisjon. Tenk på en kontrollknapp som en sirkel. På en liten sirkel/knapp er avstanden fra én grad til den neste svært liten, noe som gjør det vanskelig å bringe inn perfeksjon. På vår virkelig store knapp er avstanden mellom gradene i sirkelen mye større, slik at du kan foreta høy presisjons justeringer med letthet. CONTROL1USB hjelper deg med å angi nivåer raskt og nøyaktig når det gjelder ditt masterings-prosjekt.

Innebygd USB-Tilkobling

Høy kvalitet, innebygd USB audio-interface lar deg koble deg direkte til datamaskinen og dens digitale bibliotek, som skaper det ultimate lydkilde kontroll-senter - ingen ekstra hardware kreves.

Flere Alternativer for Monitoring

I studioopptakenes gullalderen måtte ingeniører gjøre mikse-lyden flott på bare to steder, i studio og i bilen. Når du tenker på det akustiske miljøet og utstyret brukt i hver av dem, er det ikke så lett som det høres ut. Dagens datamaskinbaserte opptak må lyde flott i enda flere situasjoner, for eksempel MP3-spillere, podcaster og andre bass-utfordrende systemer - så å oppleve miksen din gjennom så mange høyttaleranlegg som mulig er viktigere enn noensinne. CONTROL1USB lar deg bytte mellom opptil tre par studio-monitorer, legge til en subwoofer, lytte gjennom vintage-stil små monitorer (for eksempel vår C5A eller C50A), eller hvilke som helst andre kombinasjoner ved å bare trykke på en knapp.

Vi Setter Pris På Dine Innspill

Vi ga CONTROL1USB nok tilkoblingsmuligheter til å håndtere omtrent alt du sannsynligvis ønsker å koble til. Fire stereo innganger lar deg koble til en CD-spiller, MP3-spiller, datamaskin / DAW - og selv en platespiller, takket være den innebygde topp kvalitet RIAA preampen. Pluss du kan koble til keyboard, trommemaskiner, eller hva som helst annet du ønsker å kjøre gjennom monitorene.

Full Adgang Backstage Pass

CONTROL1USB's bakre panel inneholder tre separate Monitor Utganger med individuelle Nivåkontrollere; en datamaskin / DAW Stereo Utgang; 2-Spor A og B Stereo Ut med Nivåbrytere; en Studio Ut med Nivå; Hodetelefoner Ut med Nivåbryter; 4 Stereokilde Inn med Nivåkontroll; en datamaskin/DAW Miks Inngang med Nivåkontroll, med en valgbar som Hodetelefon-inngang for din platespiller. Du får alle disse I/U egenskapene pluss USB-tilkobling.

La Oss Kommunisere

Ingen behov for et utdatert bordstativ og en ekstern mikrofon for å snakke med gutta i boksen. CONTROL1USB's høy kvalitet, innebygde mikrofon er bare et knappetrykk unna, slik at du kan spare dine mikrofoner til trommesettet. Den innebygde hodetelefon forsterker seksjonen lar deg koble til 2 hodetelefoner med individuelle nivåkontrollere, noe som vil gjøre din neste økt til en av beste.

Lydkvalitet og Verdi

Vi utformet CONTROL1USB for å gi mange år med super-klar, Hi-Fi ytelse i det mest kritiske lyttermiljøet - ditt! Vi bruker bare de beste komponenter, koblinger og state-of-the-art surface-montert produksjonsteknologi for å bygge hver enkelt. Vi tester, og deretter re-tester hver enkelt CONTROL1USB og gir dem en av de beste garanti-programmene i bransjen.

Funksjoner/Spesifikasjoner:

 • Premium, svært lav støy og høy headroom studio kontroll og kommunikasjons-senter

 • Alt-i-ett Master Volum kontroller, Kilde-Velger, Monitor skifter og Talkback-boks

 • 4 stereo innganger med uavhengige nivå-kontroller pluss ekstra Monitor Miks inngang for din DAW

 • 3 uavhengige og justerbare Monitor Utganger for å koble til opptil tre sett med studio-monitorer

 • Innebygd Talkback mikrofon med nivåkontroll for direkte kommunikasjon med musikerne

 • Innebygd stereo USB Audio-interface, perfekt for datamaskin-baserte studioer

 • Premium kvalitet hodetelefon-preamp for direkte platespiller tilkobling

 • 2 kraftige hodetelefon-forsterkere med separate volumkontroller

 • Stor, opplyst volumknapp for presise nivå-justeringer

 • Praktiske Mono, Mute og Dim funksjoner rett ved fingertuppene dine

 • Høypresisjons dual 12-segmentet LED metere med inn/ut kilde-bryter

 • "Planet Earth" bryter-modus strømforsyning for maksimal fleksibilitet (100-240 V), støyfri lyd, overlegen transient respons pluss lavt strømforbruk for energisparing

 • Komponentene er av høy kvalitet og usedvanlig robust konstruksjon som sikrer lang levetid

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.