Yamaha MSR800W strømdrevet PA-subwoofer

kr 7 712 Utsalgspris kr 9 114 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Yamaha MSR800W strømdrevet PA-subwoofer

- detaljer

MSR800W Powered subwoofer er den perfekte følgesvenn for MSR400, utvider den low end og fullfører det musikalske spekteret for maksimalt trøkk og innflytelse.

Produktreferanse: 3819

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Høykvalitets bjørk kryssfiner bass-Reflex m / kabinett huser et 15 basselement drevet av en supereffektiv burst 800 watts forsterker, en konfigurasjon som kan levere den unnvikende 40 Hz gjennom 120 Hz frekvensområde med presisjon og myndighet. To balanserte XLR kontakter gis for tilkobling til kilden, og det samme signalet kan direkte sendes videre til hovedhøyttalerne via et par XLR gjennom utganger. Du kan eventuelt kan hovedhøyttalerne bli lei av MSR800Ws dual HØYPASS utganger, Høypass-filtrert på 80 Hz through100 Hz, avhengig av innstillingen for radsett frekvens-kontroll, med en bratt 18 dB/oktav cutoff skråning.

Visuell Clip-indikasjon

Både MSR400 og MSR800W har LED-indikatorer for strøm, så vel som clip-indikatorer som advarer om forestående klipping. Dette gjør at ingeniøren kan foreta nødvendige justeringer på kildenivå.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.