DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix bandet Gypsys Fuzz Chrome Ltd Ed

  • Video 1
kr 1 369 Utsalgspris kr 1 733 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Begrenset opplag Chrome.
  • Basert på en sjelden Vintage Fuzz krets.
  • Klassiske Hendrix Fuzz Tone.
  • Pedal Bord vennlig bolig.
  • AC strøm Jack og på/av statuslampe.

DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix bandet Gypsys Fuzz Chrome Ltd Ed

- detaljer
Jim Dunlop Band av Gypsys Fuzz ansikt Mini pedalen er basert på Jimi Hendrixs klassiske fuzz tone som han brukte på sin mest kjente konserter - Woodstock, Berkeley og Fillmore øst mellom ' 69 og ' 70. Ved hjelp av en sjelden krets kalles Octavio, denne tonen er endelig gjenskapt.

Produktreferanse: 63955

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

I perioden mellom ' 69-'70, Jimi Hendrix dukket opp på hans mest kjente live opptredener? Live på Woodstock, Live Berkeley og Live at the Fillmore East? med en mystisk rød Fuzz ansikt Distortion med hvit knotter. Den fuzz boksen hørtes helt forskjellig fra alle andre Fuzz ansikt pedalene på Jimi? s arsenal, snarling med en langt mer aggressive, skarp tone.

Pedalen selv har gått tapt for historien, men umiskjennelig tone lever videre i opptakene av de tre ikoniske viser, og Hendrix fans har prøvd å kopiere den lyden i år. Vi er glad for å si at denne søken kan endelig kommet til en slutt.

Helle utrettelig over alle forskjellige tilpasset krets design Jimi brukt opp gjennom årene, har Jim Dunlop ingeniører falt ned denne unnvikende fuzz tone til en versjon av Octavio ® krets som ikke har oktav opp signalet. Etter noen tilpasninger, har de nailed den med Band av Gypsys Fuzz ansikt Mini forvrengningen.

Nå kan du få samme Fuzz ansikt tonen Jimi pleide å fri til massene på noen av sine mest kjente forestillinger. Den kommer i en pedalboard-vennlig Fuzz ansikt Mini bolig, komplett med en AC makt jack og en på/av-status LED.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.