DISC Shubb C4B radikalt buet Capo, messing

kr 184 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Ergonomiske håndtaket gjør åpning og lukking enklere.
  • Patentert lukking handling som fungerer akkurat som deg.
  • Passer noen (men ikke mest) 7.25'' gripebrett Radius Vintage elektrisk.
  • Laget av Solid Unplated messing.
  • Klassisk Shubb Design og pålitelighet

DISC Shubb C4B radikalt buet Capo, messing

- detaljer

Hva gjør Shubb C4B Capo så spesiell? For en ting, det er genialt design: en patentbeskyttet låste handling som gir en uovertruffen kombinasjon av kraft, hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet. En jevn flip av håndtaket låser den sikkert sted... og fjerner det like raskt.


Venstre unplated betyr at den messing capo vil fortsette å mørkne med tid på å gi den så klassisk retro utseende. For de som liker deres messing å skinne bare polsk capo med noen kommersielle metall polish og en klut til å ha det skinner som gull.

Produktreferanse: 51514

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Lagd presist av unplated messing og nøye hand montert, en Shubb capo er produsert uten kompromiss. Å holde i hånden formidler en følelse av kvalitet. Knipser det solid på en gitar hals, og deretter fjerne den, i ca. ett sekund, vil bekrefte sitt rykte.

Shubb Capos handle akkurat som fingertuppen. Bruke en Custom gummimateriale som oppfører seg akkurat som huden på fingeren, kan strengen til å synke i gummi akkurat nok for det å slappe av og ikke strekkes over båndet som vanlig capos. Betyr at strengene ikke er strukket ustemt og ingen re-justering er nødvendig.

Problemet med strukket, skarpe strenger som vanligvis skjer med de fleste andre capos ikke noe problem med Shubb Capos. Shubb Capo lukkes på halsen som hånden gjør betyr det er ingen sidelengs trekk på strengene, noe som resulterer i noen tuning problemer.

Unik blant justerbar capos Shubb Capo kan du bare justere skruen til riktig mengde press for instrument, deretter "sett det og glemmer det '' betyr at du får den samme ideelt, konsistente og repeterbare trykk hver gang uten å måtte bruke samme mengde trykk manuelt hver gang du bruker din capo som før.