DISC TC Electronic stakkato 51 Bass forsterkertopp

kr 10 731 Utsalgspris kr 13 546 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC TC Electronic stakkato 51 Bass forsterkertopp

- detaljer

Bass verden svar på vår introduksjon av prisbelønte RH450 og Classic450 har vært overveldende. Nå, med hjelp av en sann i verdensklasse bass legende, vi presentere vårt tredje amp å levere øyeblikkelig i verdensklasse bass tone - vi er stolte av å presentere vårt samarbeid med, Tower Of Power Rocco Prestia på Staccato'51

Produktreferanse: 16501

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Tenk på legendariske bass spillere og Francis Rocco Prestia funksjoner på hver liste. I over 40 år nå blitt Rocco's bass underbygger groove for Californian funk forklaringer Tower of Power. I denne tiden har Rocco definert sin egen stil og blitt synonymt med mye imiterte 'Finger Style Funk' som han pioneered tilbake i ' 60s og ' 70s.

Nå går TC Electronic og Rocco sammen om å gjøre Staccato'51 - en tilpasset innstilt versjon av RH450 som er blitt gjort for Roccos eksakte spesifikasjonen og øre. Det kan se ut som RH450 bass-hode, men lyd design er helt annerledes og oppfyller kravene til en forklaring som Rocco Prestia - både på scene og i studio.

Roccos lyddesign på Staccato'51 passer sin legendariske finger-demping teknikk som en hanske. Fyldig tonen med masse høyder og lows, i tillegg til ultra rask presisjon svar forbedrer percussive elementene i Roccos spiller til perfeksjon.

I tillegg til ren tone forme har Rocco lagt et snev av TC Electronic SpectraComp per streng komprimering å stramme lyden enda mer. Og til slutt et snev av TubeTone bringer ut knurre av Staccato'51 når virkelig grave i de low-end notater med hans kraftig høyre hånd teknikk.

For å oppnå perfekt tone, parene Rocco hans Staccato'51 med en stabel av våre RS kabinett - en RS410 og to RS212s - å gi ham slag- og nok low end å skille seg ut på scene med 10-brikke Tower of Power-band.

Spectra komp

De fleste bass-spillere vet at integrert kompressorer vanligvis ikke høres som gode. En vanlig kompressor har en tendens til å bli dominert av den nederste strengen, men Staccato 51 SpectraComp teknologi tillater praktisk talt 'per streng' multi-band komprimering som evens ut komprimeringen på tvers av alle strenger - Rocco gir et anstrøk av SpectraComp å stramme opp sin lyd.

TubeTone

TubeTone emulerer alle karakteristika for både før og makt amp å levere fullstendige tube-lyd. Staccato? 51 bruker TubeTone til å legge til knurre når virkelig diggin '.

3 Bruker minner

Med 3 bruker minner på Staccato'51 kan du enkelt bytte mellom for eksempel 4 - og 5-streng-basser eller Rickenbacker og Fender Jazz. Bare plugg inn bass og bruk "bilradio"-stil butikken & tilbakekalling kontroller til å enkelt bytte mellom forhåndsinnstillinger for den valgte modellen. Det finnes tre bass bruker minner, Fjernkontrolltilgang og visuelle indikatorer for dempet og tuneren.

Fleksibel Tonekontroll

Grei kontroller som du kjenner dem fra tradisjonelle forsterkere. Voice av Rocco Prestia som gir deg plenty av tilpasning alternativer til spiker en perfekt tone. Sjansene er at dette er alt du? re noensinne trenger. Men hvis du ikke er helt fornøyd med frekvens standardområder, frykter ikke - vi har gitt deg muligheten til å endre fokus for hver av Testtone-kontroller gjennom semi parametrisk tilgang via SKIFT-knappen.

Integrert kromatisk Tuner

Hver bassist trenger en mottaker, slik at vi bygde en. Bare trykk Demp-knappen for å få en full oppløsning tuner lys ring å hjelpe deg med å justere instrumentet raskt og nøyaktig. Du kan også bruke RC4 for enkel ekstern tilgang til denne funksjonaliteten.

Innøving-inngang

Å spille et instrument på egen hånd kan være litt kjedelig, men alle trenger tid til å øve, og det er derfor Staccato ' 51 har øvelse innganger. Denne bakre panelet montert-funksjonen lar deg koble til din iPod, telefon, datamaskin eller MP3-spiller via medfølgende minijackkont til RCA-kabeladapter for lett å trene og å spille sammen med innspilt musikk.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Verden-klar strømforsyning - optimal brukervennlighet for omreisende musiker. Innebygd strømforsyningsenhet opererer fra 90 til 240 volt, gjør livet enklere for alle på veien som det? s ikke komplisert sikring endre - bare plug and play!

Digitalt opptak utdata - The AES/EBU kobling betyr at du kan spille inn rett inn i din DAW, for eksempel Pro Tools eller logikk. Maksimal fleksibilitet det? s også S/PDIF kompatibel og switchable fra pre bokføre i delen pre-amp.

Integrerte Linedriver - kvalitet kan variere vill med innebygd linedrivers, men Staccato 51 linedriver er transformator balansert og galvanically isolert fra resten av på forsterkeren, noe som betyr at ingen bakken-løkker eller summing. Og bekymre deg ikke om lang kabel kjører - Staccato ' 51 vil trekke minst 100 m kabel med null nedgang i lydkvalitet.

Selv om integrerte linedriver Staccato i ' 51 ikke trenger 48v phantom å operere, det gjør ikke bli skadet enten Hvis lydtekniker ved et uhell lar den på.

Bærbarhet - allsidighet av Staccato ' 51, ville ikke virkelig fornuftig hvis det kom en overdimensjonert, store boksen. Dens stilig design med jevn grip 'n' gå håndtaket bare staver ut mobilitet. Det setter din kreativitet gratis og skrikene til å bringe sammen uansett hvor talentet ditt bass tar deg. Ta med din egen lyd for uansett Vis eller studio økt du er involvert i eller jam ut på turen bussen, på hotellet room, hjemme - og Hei, det fungerer for øvinger også.

Håndtering av strøm - 450 w høy Utsignalnivå for strøm av Staccato ' 51 oppnås ved hjelp av klasse D-forsterker teknologi i kombinasjon med TC Electronic Active Power Management. APM betyr effektivt at på forsterkeren fungerer veldig mye som en rør-amp når å komme nær maksimal ytelse ved å optimalisere makt virkningen, i motsetning til hard klipping tendensene til transistor forsterkere og de fleste andre klasse D-forsterkere.

Ytterligere spesifikasjoner:

Inndata-delen:

 • Inndata-kontakt: 1/4 "jack
 • Input impedans: 1 Mohm / 100 pF
 • Få utvalg: -96 til 32dB

Tonekontroll:

 • Bass: Center Freq: 280 Hz (område: 71-1120Hz, gevinst: originalbeholder 15 /-24dB)
 • Lav midten av: Center Freq: 400 Hz (område: 100-1600Hz, gevinst: originalbeholder 15 /-24dB)
 • Høy midten av: Center Freq: 800 Hz (område: 200-3150Hz, gevinst: originalbeholder 15 /-24dB)
 • Diskant: Center Freq: 1600Hz (område: 400-6300Hz, gevinst: 12 /-24dB)
 • Tube Tone: 0 to12, Tube amp rekreasjon

 • Spectra Comp: 3 bandet Spectral komprimering
 • Forhåndsinnstilt nivå: -12 dB til 0 få demping
 • Brukeren Memories: 3 minneplasseringer lagring av alle frontpanelet kontroller unntatt dempet & Hovednivå
 • Mottaker (Tuning område): Kromatisk, konstant på A0 (27,50 Hz) å E5 (659.26 Hz)
 • Demp: Mutes høyttalerutgang, telefoner ut og balansert ut
 • Master nivå hodetelefon utgang: Studio kvalitet hodetelefon amp
 • Impedans: 40 til 600 Ohm
 • Høyttalerutgang: Kombinert Speakon / 1/4 "jack
 • Balansert utdata: Transformator balansert XLR, Pre/Post Pre-amp
 • Max. Output: 0dBu
 • Optimale belastningen impedans: 600 Ohm
 • Preamp ut: 1/4 "Jack, balansert utdata, Max Utsignalnivå = 8dBu
 • Power amp i: 1/4 "Jack, balansert inngang impedans = 10 vanligvis, Max innspillingsnivået = 8dBu
 • Innøving inndata: RCA, venstre/høyre inndata, passer til iPod
 • Digitalt opptak ut: Balansert XLR, AES/EBU, (24-biters)
 • Tilkobling til eksternt: 5 pin DIN, kabel med skjold

Fysiske spesifikasjoner:

 • Mål: 275 x 290 x 66 mm / 10,8 "x 11,4" x 2,6 tommer
 • Vekt: 4 kg/8.8 pund
 • Finish: Sandblåst die-cast-aluminium
 • El.: Universell 100 - 240 v 50/60 Hz (MagSafe @ 1/8 strøm)
 • Utgangseffekt: 450 w (800w Peak)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.