G & L Tribute L2000 utskåret tre øverste farge Sunburst

kr 7 166 Utsalgspris kr 8 424 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

G & L Tribute L2000 utskåret tre øverste farge Sunburst

- detaljer

G & L Tribute serien setter en dramatisk ny standard ved å bringe unike g & l funksjoner og standardisert CNC-kvalitet sammen i en overraskende rimelig Line av gitarer og basser. Med ekte originalutstyr g & l pickups og broer levert av Fender Avenue-fabrikken, Tribute serien instrumenter er utstyrt med umiskjennelig tone, opprettholde og muligheten for avspilling som overgår dyrere instrumenter. Med uslåelig valuta og ytelse i et instrument for høy kvalitet når du spiller en g & l Tribute serien, vil du aldri se tilbake.

Produktreferanse: 21583

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

G & L salen-Lock Bro:

G & L salen-Lock ® broen er brukt på den fullstendige utvalg av G & L basser. Dette designet var revolusjonerende for en rekke årsaker. Den viktigste funksjonen er en liten Sekskantskrue på siden av broen, som presser alle saler sammen så de gjenklanger som om de var ett enkelt masse. Dette eliminerer tapet av streng vibrasjon energi forårsaket av side-til-side salen bevegelse ligger i andre design. Videre strengene ikke lenger trengte å rutes om baksiden av kroppen for optimal opprettholde så vel som tillater strenger å gå inn direkte gjennom baksiden av broen.

Undersiden av brua har en stor protrusion som passer inn i en rute i kroppen. Protrusion passer tett mot slutten korn av kroppen tre, slik at svært resonant broen å overføre mye mer streng vibrasjon energi direkte til kjernen i kroppen, noe som gir mye større opprettholde enn hans tidligere fast bridge design. Igjen, Leo's innovative salen design ble brukt til å minimere streng brekkasje.

G & L-komprimering Truss Rod:

G & ls moderne, ikke-komprimering designen inkluderer en sekundær, flat-sidede stav som bukker fra primære stang. I motsetning til en vintage truss rod komprimere dette design ikke halsen langs for å fungere; komprimering er uønsket fordi det har en tendens til å forvrenge Bøyningen på gripebrettet. Operasjonen er både flytende og nøyaktig med artikulasjon av halsen, "relief", er veldig konsekvente over lengden på halsen.

Funksjoner / spesifikasjoner:

 • Pickups: 2 Fullerton-laget G & L magnetfelt Design humbucking pickups
 • Body tre: Myr aske med flammet lønn top
 • Hals: Hard Rock lønn med lønn gripebrett
 • Halsen Radius: 9 "(228.6 mm)
 • Halsen bredde på mutteren: 1-3/4 "(44,5 mm)
 • Tuning nøklene: Åpen rygg tradisjonelle tunere
 • Bro: G & L salen lås bro med nikkel belagt støpt saler

Kontroller:

 • G & L Tri-Tone aktiv/passiv-elektronikk
 • mini-toggle 3-veis pickup velgeren
 • Rekker/parallelle mini-toggle
 • Preamp kontroll mini-toggle (av/på/på med høy frekvens EQ boost)