Luna Tide Tenor elektroakustiske Ukulele, Ovangkol

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

 • Tenor Cutaway tilbyr stor projeksjon og lett Access til øvre bånd.
 • Abalone Rising Tide Inlays For ekstra skjønnhet.
 • Ideelt For opptreden musikere på grunn av innebygde Preamp.
 • Ovangkol kroppen produserer helhetlig lyd.
 • Rosentre gripebrett For smidig og energisk spill

Luna Tide Tenor elektroakustiske Ukulele, Ovangkol

- detaljer
Luna høyvann Tenor Electro akustisk Ukulele, Ovangkol prosjekter Lunas kjærlighet til naturen perfekt, tilbyr ukulele spillere et visuelt slående instrument med en behagelig tonale karakter. Flo Tenor har glinsende abalone inlays representerer havet, bølger, månen og naturens enestående skjønnhet. Med en ovangkol top, ryggen og sidene produserer Flo Tenor lignende tonale egenskaper til rosewood, tilbyr spillere komplette mellomtoner, varme og dybde på rosewood, glitrende trippel, og synge høyder av lønn. Utstyrt med Lunas egen-forforsterker, Flo Tenor er ideell for gigging musikere, og tilbyr grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer.

Produktreferanse: 53126

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Ovangkol Ukulele Tone

Luna høyvann Tenor funksjoner en all-ovangkol kroppen byggingen, dette gir spillere med en varm og resonant ukulele lyd som kan håndtere flere spillestiler. Ovangkol produserer en unik tone karakter og en samlet helhetlig tone med en lydmessig behagelig varme. Å være en afrikansk slektning av rosewood, deler ovangkol mange av de samme tonale egenskapene. Med varme, lyse sizzling-gnisten rosewood og fantastisk tripler og høyder av lønn gir ovangkol en ideell lyd for ukulele sjangere.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, gir Høyvanns hals spillere med massevis av resonans og god holdbarhet. Mahogny brukes til å konstruere halsen fordi det reagerer sterkt på mange ulike spillestiler, gjør det ideelt for ukulele spilleren. Skjule tidevannet Tenor har også en C formet hals profil, som gir en jevn og komfortabel spille. Komfortabel halsen er toppet med en rosewood gripebrett som gir en varm, lyse, sizzling gnisten som virkelig skinner gjennom når du bruker fingerpicking teknikker. Det rosewood gripebrettet også gir en jevn og energisk spillopplevelse og er trykt med fantastisk abalone bølge inlays prosjektet Lunas kjærlighet til naturen og fortryllende stemning.

Tenor Cutaway kropp

Luna skjule tidevannet har en tenor kropp formet med den ekstra bekvemmeligheten av en venetiansk cutaway. Større og mer buet enn standard sopran størrelse uke, Høyvanns tenor profil gir en rik, balansert tone egnet for en rekke stiler og sjangere. Blandingen av en tenor form og ovangkol kropp legger varme og definisjon til instrumentene samlet lyd. Formen tenor gir også en behagelig spillopplevelse og større kroppen har blitt foretrukket blant ukulele spillerne resonant tone og dypere, høyere lyd. Luna skjule tidevannet har også en venetiansk cutaway, der spillerne kan nå mer utfordrende akkorder med letthet. Venetianske cutaways er kjent for sin glatte linjer og elegante kurver, samt fremme den access til øvre bånd.

Luna gitarer Preamp

Luna skjule tidevannet er utstyrt med Lunas egen preamp systemet som gir spillere med grunnleggende lyd tilpasning for live og øving miljøer. Glidebryteren Luna gitarer preamp funksjoner brytere for volum, bass, og diskant, samt en lavt batteri kontrolløren. De grunnleggende tonekontroller lar spillerne form lyden til personlige preferanser og oppnå en ren og klar fremstilling naturlig akustisk ukulele lyden.

Luna historie

Yvonne Villiers er en dyktig farget glass kunstner som seg Luna gitarer. Hennes inspirasjon for en linje av gitarer designet for å maksimere spille komfort kom fra moren, Hilda Villiers, en bassist i over 40 år. Mens de ser sin mor på scene, Yvonne kunne ikke hjelpe, men merker massiv kampen hennes mamma hadde mens du spiller. Med hennes mamma er petite og bruke slik en tung instrument, pleide hun å klage over hvor vanskelig det var å være en kvinne og prøver å spille disse store bassgitarer.

Yvonne spurte så hvis det var andre som mamma som kjempet med samme problemer og smerter. Hun kom opp med ideen om en kvinne bestemt gitar, unikt skreddersydd for å passe kroppene deres hender og deres musikalske stilarter. Yvonne flyttet til opprettet Luna gitarer, en linje av gitarer laget for kvinnelige musikere i alle aldre og laget med lyse visuelle skjønnhet å engasjere kvinner sinn og ånder med sine talent.

Yvonne hadde allerede strålende kunstneriske ferdigheter og bruk av farger, hun deretter søkt samme teknikker som hun med sin prisbelønte glassmalerier arbeide for sin nye linje av gitarer. Hun er kjent for å bruke rike farger som skimmer og skinne med hver bevegelse gir en iøynefallende design sammen med de store musikalske tonene Luna gitarer levere. Yvonne design kompetanse har ført så mange menn til å svare på Lunas godt utformet, ånd-engasjerende instrumenter at selskapet nå skaper gitarer for både kvinnelig og mannlig musikere i alle aldre.

Spesifikasjoner

Kropp og Bro

 • Bolen: 26-tommers Tenor Cutaway
 • Toppen: Velg Ovangkol
 • Tilbake og sider: Velg Ovangkol
 • Finish: Sateng
 • Bridge: Rosewood

Nakken og gripebrett

 • Halsen: Nato/mahogni
 • Gripebrettet: Rosewood
 • Skala: 17''

Elektronikk & Hardware

 • Preamp: Luna gitarer ombord Preamp