RedSub BP150 150W Bassgitarforsterker - B-lager

 • Video 1
kr 2 348 Utsalgspris kr 3 406 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 15-tilpasset designet rød høyttaler.
 • 150 w RMS Bass Amp med 3-bånds EQ.
 • For scene og Studio.
 • Premium Bass Amp fra Gear4Music.
 • Innebygd kompressor + Tilt tilbake kabinett

RedSub BP150 150W Bassgitarforsterker - B-lager

- detaljer

For scene situasjoner der du trenger bass å virkelig skinne og bli hørt, den RedSub BP150 150W Bassgitarforsterker fra Gear4Music gir ekstra kraften og endelig lyd forme kreves. BP 150 kombinerer alle volumet du trenger for scene med lyd for studio også.

Vær oppmerksom på at dette er en B-lager element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 77433

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Oppnå den perfekte tonen med BP150

Lyd forme og få den perfekte tonen er enkelt med BP150 Amp. Sammen med separate kontroller for bass, midten og diskant er det også lyse og bass boost brytere, og en 7-bånds grafisk equalizer med en bryter, som betyr at du vil enkelt kunne få et utvalg av fantastisk lyd fra 15-driveren.

Denne forsterkeren har også en innebygd kompressor som slår inn på høyt volum, så du ikke vil få noen høye topper eller notater stikker ut, og det er ingen fare for at din høyttaler ville bli skadet når virkelig kjører amp med høyt volum.

Allsidig, holdbart og bærbare scene Amp

Den RedSub BP150 er et allsidig forsterker med funksjoner som gjør det perfekt for hjem øving også. Den amp har en hodetelefon kontakter, slik at den kan fremdeles brukes hjemme uten vekke naboene og RCA inngang, noe som betyr at du kan enkelt koble din CD eller mp3-spilleren.

Til slutt, holdbar dekker og solid CAB mener denne forsterkeren vil tåle påkjenningene av touring mens håndtak på toppen og siden er avgjørende for transport.

Spesifikasjoner

 • Makt vurdering: 150 w RMS @ 4 og Omega;
 • Speaker: 15-rød spesialutviklede
 • Kabinett: Tilt gir tilbake rett til værs eller 45' orientering
 • Kontroller: Gevinst, Master
 • EQ styring: 3 band EQ (Bass, Mid, diskant); 7 bandet grafisk EQ (50Hz/120Hz/400Hz/500Hz/800Hz/4.5KHz/10KHz)
 • Innganger: 1/4" Jack Bass inngang, RCA Aux, 1/4" Jack effekter i, 1/4" Jack Preamp i
 • Utganger: 1/4" Jack telefoner, 1/4" Jack Pre, 1/4" Jack effekter ut
 • Dimensjoner: 622 mm (B) 420 mm (D) 653 mm (H)

RedSub er en premium merke Gear4music

RedSub produserer premium-nivå bassgitarforsterkere høyverdig komponenter, kvalitet håndverk, tilpassede høyttalere og siste innen analog og digital bass amp teknologi.

Gir karakteristiske utseende, så vel som profesjonelle funksjonene som finnes på mye høyere prislapp forsterkere, Redsub levere ultimate verdi, makt, utseende og lyd.

Med en makt spenner fra 35 w gjennom til 500w; enten det øving eller ytelse, en RedSub amp vil møte mål. RedSub Bassforsterkere få et nytt nivå av kvalitet og pris på profesjonell bassgitar amp markedet.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.