Roland AC-40 akustisk refrenget gitar forsterker - Åpnet Boks

 • Video 1
kr 3 270 Utsalgspris kr 4 030 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Ideell for akustiske konserter/Singer Songwriters.
 • Dual kanaler for gitar og mikrofon/linje.
 • Med 3 Band EQ og uavhengige effekter.
 • Kompakt, lett og solid.
 • Anti-feedbacksskjema

Roland AC-40 akustisk refrenget gitar forsterker - Åpnet Boks

- detaljer

Dette er en B-lager-vare. Merk at B lageret enten ex display, ex reparasjon, eller tidligere er returnert av en annen kunde.Roland AC-40 er den ideelle amp for opptreden akustisk musikere eller sangeren låtskrivere, leverer rene, naturlige reproduksjon av akustiske gitarer, vokal og andre akustiske instrumenter. Men du bruker Roland AC-40, kan du være sikker på denne robuste lille forsterkeren er bygget å vare og klar til å utføre.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 78266

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Roland AC-40 akustisk Amp

Roland AC-40 er en kompakt og rimelig liten forsterker for akustisk musikere, lett å flytte og enkel å bruke. Topp kvalitet stereoplaten akustisk forsterkning og Roland innebygd effekter kan legge en profesjonell dybde akustiske lyden. Pakket full av nyttige ytelsesfunksjoner denne forsterkeren er ideell for opptreden, men kan også brukes for øving og innspilling for.


Bygd til Live

Som en del av Roland akustisk Chorus har det sant stereolyd med to høyttalere for studio kvalitet dybde og dimensjon det er bare ikke mulig med mono forsterkere. Den amp's lyden er lett kraftig nok til å støtte deg gjennom konserter i steder som mindre klubber, restauranter eller kaffehus. Hendig tilt-back stativet betyr kan du vinkel amp for bedre projeksjon gir deg enda mer fra kompakt størrelse.

Like under 12 pounds eller 5,3 kg AC-40 amp er liten og kompakt, ideell for utøvere som må bære sitt eget utstyr. Denne hendig forsterkeren er også allsidig nok til å være den eneste må dens to uavhengige kanaler gir nok allsidighet for de fleste profesjonell sett ups. Den AC-40 har en 1/4 tommers jack inngang for gitarer pluss en kanal med en XLR/TRS combo input for forbinde en mikrofon eller Line nivå enhet. For sangeren låtskrivere er amp ideell for øving og ytelse med en gitar og mikrofon kunne koble samtidig. For mer avanserte gitaroppsett kan du bruke de to kanalene for å kombinere to typer pickup eller pickup og en mikrofon.

Alternativer for forbedret ytelse

Den amp's bakpanelet har du enda flere alternativer, inkludert en stereo AUX IN betyr at du kan koble en ekstern spilleren og balansere lyden perfekt med nivået kontroll. Bruk denne å innlemme backing spor i din forestillinger eller bare for å spille sammen på favorittsangene dine i øving eller mens lære nye sanger. TELEFONER jack er også ideell for øving betyr at du kan bruke amp uten å forstyrre hvis nødvendig.

Hvis du spiller i en større Arena AC-40 kan også brukes som en personlig skjerm og Mono/stereo Line ut-kontakter gir deg muligheten til å koble til PA systemer eller innspillingsenheter - en flott måte å fange naturlig lyden med forsterkere imponerende stereoeffekter.

Form lyden med profesjonelle effekter

Som en akustisk utøver det viktig du er stand til å forme din egen unike lyd for å skille seg fra mengden og Roland AC-40 hjelper deg med å gjøre nettopp det. Begge kanaler har sin egen tre bånds EQ pluss uavhengige kontroller for høy kvalitet digital Reverb og Roland berømte koret. Disse gir lyden en rik, romslige dybden vil virkelig legge til din acoustic forestillinger. En jack er inkludert på baksiden for et valgfritt footswitch som kan brukes til å aktivere og deaktivere effekten.

Ingen flere feedbacker bekymringer

En av live utøvers store bekymringer er ofte akustisk feedbacker, spesielt hvis du spiller i mange trange rom eller hvis du bare liker å sveive volumet! Roland Ac-40 har en anti-feedbacksskjema å hjelpe deg ut, undertrykke feedbacker automatisk før det får du problemer. Bare vende bytte, slapp av og nyt ytelsen.

Funksjoner

 • Kraftige og lette stereoforsterker med naturlig akustisk tone
 • Dobbel spesialdesignede 6,5 tommer høyttalere gir imponerende lydnivå med overlegen projeksjon
 • Stereo kor og reverb effekter for rike, romslige lyd
 • Doble kanaler: GITAR (1/4" inngang) og Mik/Line (XLR/TRS inngang), hver med tre bånds EQ og uavhengige effekter kontroller
 • AUX IN nivå kontroll for koblet musikkspillere
 • Mono/stereo LINE OUT for Interface med huset lydsystemer og opptak enheter
 • Automatisk anti-feedbacksskjema

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.