DP-50 Digital Piano fra Gear4Music - B-lager

 • Video 1
 • Video 2
kr 5 304 Utsalgspris kr 7 335 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 88 gradert Hammer Action Tangenter.
 • 128 stemmer, 100 leksjoner og ulike effekter.
 • 16 spor opptak Sequencer.
 • MIDI, linje inn, linje ut og hodetelefon-tilkoblinger

DP-50 Digital Piano fra Gear4Music - B-lager

- detaljer

Den Gear4music DP-50 er en allsidig og fullt funksjonell digital piano med en høy end kabinett. Pianoet har 88 gradert hammer handling Tangenter, 128 stemmer og en rekke effekter og kontroller. Med en 16 spor sequencer og 100 leksjoner sørge DP-50 for nybegynnere så vel som spirende komponister. En rekke innganger og utganger gjør den egnet for alle typer prestasjoner og opptak situasjoner.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 79720

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

88 gradert Hammer Action taster

DP-50 digital piano funksjoner 88 tastene med en gradert hammer handling som gir mer motstand på lavere notater og litt lettere på høyeste notater, akkurat som en akustisk piano. 64 Merk polyfoni lar deg spille selv de mest kompliserte stykker uten tap av notater, selv når du spiller lange passasjer med sustain-pedalen. Piano inkluderer tre pedaler: en sustain-pedal med justerbar halv demper funksjon, myk pedal og sostenuto pedal. Kan utøveren til å spille et allsidig repertoar hvor komponisten ment.

Full kabinett Design

Denne Gear4music digital piano har en full og tradisjonelle kabinett design. Elegante siden innlegg, integrert pedal bord og en bakpanelet gi instrumentet et ønskelig og attraktivt utseende. Pianoet har også en flip-up musikk hvile og når den ikke er i bruk, skyve ut piano lokket holder nøklene og kontroll panelet beskyttet.

Fullt spekter av stemmer

Dette pianoet har et mangfoldig sett av stemmer. Flaggskip flygel lyden har flerlags samplet stereolyd, som høres naturlig og autentisk. I tillegg til dette, er en 128 lyder lagt, inkludert elektriske pianoer, orgler, strenger og forskjellige Orkesterinstrumenter. Alle lydene kan enkelt nås via den 17 knapper på den kontroll panel og alle valg er tydelig på blå LCD-displayet.

Ekstra funksjoner

DP-50 er fullpakket med mange ekstra nyttig verktøy å perfeksjonere resultatene. Stemmene kan være forskjøvet med en to band fader EQ, 13 typer kor og åtte reverb typer og nivåer. For en mer dramatisk endring stilles apparatet, ombyttede og panorert, godt egnet for ensemble forestillinger. En arpeggio og og dual modus har også blitt lagt for en omfattende tonale lyd.

Leksjoner, opptak og avspilling

Den Gear4music DP-50 tilbyr en rekke opptak og læring funksjoner, slik at du kan utvikle og komponere din egen komplekse score. 16 spor sequenceren lar deg ta opp flere spor oppå hverandre for en sofistikert sang og kan deretter lagres på en USB-stasjon via fronten USB-inngang. Pianoet har også 100 leksjoner, som kan bli delt i tre stadier for en enkel og omfattende erfaring.

Moduler og Outs av DP-50

Dette pianoet har en hel rekke innganger og utganger, gjør den DP-50 egnet for all ytelse og opptak situasjoner. MIDI inn, ut, gjennom og "plug and play" USB MIDI gjør det egnet for å koble til et Interface eller en datamaskin til bruk i DAW og innspillingen programvare. To hodetelefon sockets tatt med stille praktisere, selv når du spiller som en duett eller i undervisningen scenarier. En linje RCA inngang er lagt slik at du kan spille sammen på favorittsangene dine og RCA linjeutgangen kan koble direkte til en mikser eller ekstern høyttaler. En USB-inngang er endelig lagt lagre alle innspilte sporene som en lydfil eller spille noen lydspor gjennom piano's høyttalere.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • keyboard: 88 Hammer Action taster
 • Kabinett stil: Full kabinett med siden Ben støtter
 • keyboard lokk: ja
 • Touch sensitivitet: 3 nivå
 • Max. Polyfoni: 64
 • Voices: 128 via 17 valgknapper
 • Stemme Control: volum, Tune, Tanspose, Pan, oktav, Arpeggio, Dual
 • Demoer: 32
 • Timer: 100
 • Opptak og avspilling: 16 spors sekvenser til USB-minnestasjon
 • Metronom: Ja (20 - 280bpm)
 • Pedaler: Sustain (med overdras halv demper), Soft Sostenuto
 • Volumkontroller: 4 kanals mikser lag mikser
 • Innganger: Linjeinngang, MIDI i, USB Data
 • Output: Linjeutgang, MIDI ut, USB ut, hodetelefoner (x2)
 • Effects: 8 Reverb, 13 Chorus, EQ
 • Auto funksjonen av: Ja, justerbar

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 28 dagers pengene tilbake garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.