DISC Genelec 8030B Bi-forsterkeren Studio skjerm, mørk grå (Single)

 • Video 1
kr 5 664 Utsalgspris kr 6 073 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Bi-Amplified Nearfield skjerm For utrolig lydkvalitet.
 • Minimum Diffraksjon kabinett gir balansert frekvens.
 • Rom respons kompensasjon Optimses rommet ytelse.
 • Iso-Pod sikrer utmerket isolasjon og posisjon justering.
 • Directivity kontroll Waveguide For skreddersøm dispersjon Pattern

DISC Genelec 8030B Bi-forsterkeren Studio skjerm, mørk grå (Single)

- detaljer
Den Genelec 8030B Bi-Amplified Studio Monitor er utformet for å overgå dine forventninger. Bygget for kraftig ytelse, er 8030B like stilige som det er lydmessig imponerende. Med Genelec's revolusjonerende aluminium Minimum Diffraksjon kabinett (MDE), kombinert med det enorme listen over proprietær teknologi innenfor, leverer uovertruffen lydgjengivelse som er helt gratis påvirkning. Hvert element i 8030B er laget for å gi en perfekt lytteopplevelse. Genelec's DCW teknologi gir presis på og off-aksen frekvens reproduksjon, mens bred lav-frekvenser og høyt lydtrykksnivåer oppnås ved hjelp av en flyt-optimalisert interne buet refleks rør og maksimere innvendig. For å toppe det hele, er 8030B utstyrt med ISS krets, som oppdager når systemet er ikke lenger i bruk, og plasserer den i en miljøvennlig, Strømsparing ventemodus. 8030B gir ekstraordinær makt med forbløffende nøyaktighet.

Produktreferanse: 36249

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Bi-Amplified tegning

Den Genelec 8030B har to drevet forsterkere for optimalisert ytelsesverdi. Det bi-forsterkeren tegning sikrer optimal lyd og fidelity, ved å tilordne hver av de to frekvensbånd med sin egen personlige forsterker. Dette bidrar til å optimere den naturtro lyd og ytelsen, sikre du høre hver eneste nyanse av lyd som det var ment. Forsterkerne er designet til makten både bass og diskant individuelt. 8030B har også en active crossover design muliggjør en frekvens respons uavhengig av dynamiske endringer i førerens elektriske egenskaper eller kjøre nivå, med økt fleksibilitet og presisjon for å justere og finjustere hver frekvensrespons for driverne som brukes. Hver driver har egen signalbehandling og effektforsterker isolere hver driver fra stasjonen signaler av driverne, redusere mellom modulering Distortion og overdriving problemer. Du har også muligheten til å kompensere for følsomhet variasjoner mellom drivere og frekvens og fase svar anomalier forbundet med en egenskaper tiltenkte pass-bandet.

ISO-Pod stå

Nyskapende Iso-Pod stativet fra Genelec løser en enorm liste over problemer som kan oppstå når å finne den beste posisjonen for skjermene. Det attacher til aluminium kabinettet av din Genelec 8030B, gir god stabilitet og isolasjon for skjermen. Den har fire grunne føtter og er laget av et spesialisert gummi-aktig materiale, og gir en +/-15 graders vipp høyttaleren. Dette gjør at enheten presiseres nettopp mot de lyttet ved å justere kabinettet er tilbøyelighet med Iso-Pod. Isolasjon og demping egenskaper redusere mellomtone påvirkning forårsaket av uønskede vibrasjoner overføres til støtte overflater. Iso-Pod gir forbløffende fordeler både brukervennlighet og lydkvalitet.

Minimum Diffraksjon kabinett

Utformingen av den Genelec 8030B's kabinettet er optimalisert for å samsvare med egenskapene til skjermdriverne. Har avrundede kanter med forsiktig buet front og sider, den nyskapende MDE-teknologien oppnår uovertruffen flat frekvensrespons sammen har minimum diffractions for ypperlig lydbilde imaging kvaliteter. Elegant buet skapet reduserer de utvendige målene til enheten, mens maksimere interne volumet for forbedret lavfrekvente effektivitet. Kabinettet er laget av støpt aluminium som er lett og stiv samtidig som utrolig lett å dempe for en "dead" struktur. Takket være aluminiums naturlige egenskaper, kan skap veggene gjøres ganske tynn samtidig beholde forbløffende holdbarhet sammen med utmerket EMC skjerming og varmeavlederen evner for forsterkerne.

Beskyttelse av

8030B er ideell for kritiske lydproduksjon miljøer gjennom sin evne til å være pålitelig og funksjonelle sin beskyttelse kretser. Denne kretsdesign hindrer driveren feil ved oppdage signal nivåer, og automatisk reduserer nivået bør noen plutselig topper eller konstant for høy nivåer oppstå. Denne krets påvirker ikke lydkvaliteten på noen måte, men hindrer utilstrekkelig inngangssignaler fra forårsaker skade. Med forbedret systempålitelighet kan 8030B du maksimere systemets utgang lydnivået for å få best ytelse.

ISS krets

ISS (Intelligent Signal Sensing) teknologien ble utviklet av Genelec i tidlig 2013, spore Signalinngang høyttaleren og merker hvis det er i bruk. Hvis ISS kretsene finner at høyttaleren ikke er i bruk i en bestemt tidsperiode bytte det automatisk til Strømsparing staten, forbruker mindre enn 0,5 watt. Dette er svært nyttig når det kommer til studioer og hjem studioer som det minimerer strømforbruket mens optimalisere ytelsesverdi. Høyttaleren vil umiddelbart slå seg selv på nytt når den oppdager et inngangssignal, sparer du strøm og penger i det lange løp. Hvis du vil deaktivere denne funksjonen kan du bare aktivere 'ISS Deaktiver' bryteren på baksiden av skjermen.

Rommet svar kompensasjon

8030B gir presis rom svar kompensasjon for optimalisering av rommets ytelse. Med en rekke justerbar kontroller rom 8030B funksjonene svar justeringer for å kompensere for rommet påvirker å gi en flat frekvensrespons på lytterposisjonen. Drift manuelle og dataarket for 8030B inneholder en liste over foretrukne rom svaret kontroll innstillinger for forskjellige installasjoner, samlet fra omfattende praktisk erfaring og målinger utført innen akustisk miljø.

Directivity kontroll Waveguide teknologi

8030B funksjoner DCW teknologien, en revolusjonerende tilnærming tatt min Genelec som er utviklet og raffinert over mer enn 30 år. DCW teknologi figurer slippes ut wavefront på en kontrollert måte, slik at forutsigbar skreddersøm av dispersjon Pattern. Som resulterer i flotte flat frekvensrespons, DCW teknologien i 8030B minimerer tidlig refleksjoner, og gir et bredt og kontrollert lytteområde presis lydgjengivelse både på og off-aksen. De viktigste fordelene av denne teknologien inkluderer:

 • Flatt på og off-aksen svaret for et bredere brukbare lytteområde der
 • Økt direkte-til-reflekterte lyd forholdet for redusert kontroll rommet farge
 • Forbedret stereo og lydbilde bildebehandling
 • Økt stasjonen enhet følsomheten til 6dB
 • Økte systemet maksimal SPL kapasitet
 • Redusert stasjonen enhet forvrengning
 • Redusert CAB kanten Diffraksjon
 • Redusere komplett system forvrengning

Allsidig monteringsalternativer

Den mest allsidige funksjonen av 8030B er rekke monteringsalternativer, slik at du kan plassere skjermen nesten hvor som helst. 3/8 '' gjenget hull i base kan du knytte til en rekke høyttalerstativer, pluss gjenget hull er ideelle for montering av omnimount hakeparenteser. Dette kan du plassere skjermer i optimal plassering sikre maksimal stabilitet og lyd. Inkludert Iso-Pod stativet kan også knyttes til base eller siden av skjermen for vertikal og horisontal plassering.

Spesifikasjoner

 • Maksimal SPL: 100dB
 • Frekvensrespons: 50 Hz - 25 kHz (-6dB)
 • Frequency response nøyaktighet: +/-2dB (58Hz - 20kHz)
 • Driver dimensjoner:
  • Woofer: 5''
  • Diskanthøyttaler: 3/4 '' metall Dome
 • Forsterker Power:
  • Woofer: 40 w
  • Diskanthøyttaler: 40 w
 • Dimensjoner (Per skjerm, med Iso-Pod):
  • Høyde: 299 mm/11-13/16 ''
  • Bredde: 189 mm/7-7/16 ''
  • Dybde: 178 mm/7-1/16 ''
 • Vekt (Per skjerm): 5,6 kg/12.3 lb
 • Tilkoblinger:
  • 1 x XLR Analog inngang
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.