DISC Primacoustic Broadway 12 "x 12" Scatter blokker - 2" Black

kr 3 505 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Kompakt absorptive paneler .
  • Ultimate myk Diffusion .
  • Enkel å installere på nesten ethvert underlag .
  • Stor ser mønstre og farger

DISC Primacoustic Broadway 12 "x 12" Scatter blokker - 2" Black

- detaljer

Broadway Scatter blokker presentere en enkel å installere løsning for acoustic behandling der du vil styre lyd, men vil ikke eliminere naturlige atmosfære.

Leveres i en boks av 24

Produktreferanse: 13969

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Laget av høy tetthet 6 pund pr. kubikk fot høy tetthet glassfiber, er Scatter blokker utformet for å være tilfeldig lik avstand på stor mur overflatene for å skape en effekt som vi kaller myk spredning; et rimelig alternativ til full skala kvadratisk spredning. Ved å la reflekterende mellomrom mellom panelene er litt energi absorbert mens noen er igjen for å reflektere tilbake inn i rommet. Dette hjelper kontroll flutter ekko og reduserer stående bølger stund innlevering en følelse av? luft? eller plass på rommet.

Dette gjør Scatter-blokker et utmerket valg i live-ende, blindvei utforminger som i studioer og hjemmekinoanlegg mens også gir et kostnadseffektivt alternativ for større mellomrom som musikk øving rom, dance studios, fitness-sentre og klasserom som trenger å være temmes i forsøk på å redusere tiden som reverberant.

Broadway Scatter blokker komme i valg av 2 tykkelser og 3 Colour og monteres raskt ved hjelp av Impalers for Primacoustic-overflaten.