DISC Primacoustic Broadway kontroll kolonner - 3" SQ kanten, svart

kr 4 399 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Kompakt absorptive paneler .
  • Ultimate myk Diffusion .
  • Enkel å installere på nesten ethvert underlag .
  • Attraktivt 'Roman pilar' design i valg av farger

DISC Primacoustic Broadway kontroll kolonner - 3" SQ kanten, svart

- detaljer

Broadway kontroll kolonner presentere en attraktiv, enkel å installere' løsning for akustiske behandling der du vil styre primære refleksjoner, eliminere flagre ekko og redusere stående bølger.

Leveres i en boks med 8. Dimensjoner - 48 x 12 x 3"

Produktreferanse: 13964

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Laget av høy tetthet 6 pund pr. kubikk fot høy tetthet glassfiber, er kontroll-kolonner utformet for å plasseres i matriser til å behandle plagsomme tanker som eksisterer mellom lydkilden og lytteren. Panelene er vanligvis spredt over en vegg overflate forlate plass mellom hvert panel. Dette gjør at noen av energi til å reflektere tilbake inn i rommet for ikke å deaden helt på plass. Dette hjelper kontroll akustisk problemer mens forlate en følelse av 'air' eller naturlige atmosfære.

Du kontrollerer spalte lang og smal design er som minner om den historiske Roman pilar, noe som gjør det til en ideell kompliment mest krevende arkitekturdesign. Dette gjør kontrollen kolonnene et utmerket valg i live-ende, blindvei utforminger som i studioer og hjemmekinoanlegg mens også gir et kostnadseffektivt alternativ for større mellomrom som musikk øving rom, dance studios, fitness-sentre og klasserom som trenger å være temmes i forsøk på å redusere tiden som reverberant.

Broadway kontroll kolonner komme i et utvalg av 3 tykkelser og 3 Colour og kan bestilles med eller uten en skråkant. Paneler er raskt montert ved hjelp av Impalers for Primacoustic-overflaten.