DISC Primacoustic Paintables 24 x 48" Paintable akustisk Panel, skråkant

  • 3 paneler Per boks.
  • 2'' tykkelse.
  • Laget 6 lb Glass ull.
  • Kan males.
  • 12 x 48 tommer (skråkant Edge)

DISC Primacoustic Paintables 24 x 48" Paintable akustisk Panel, skråkant

- detaljer

Primeacoustic Paintables akustisk panelene er multi-purpose akustiske behandling panelet for alle slags miljø. Benytte en banebrytende evne til å bli malt eller trykt på uten å miste noen god lyddemping, disse akustiske paneler kan males for å matche miljøet, eller som en dekorativ tillegg til studio, hjem teater, møterommet eller sted for tilbedelse.

Produktreferanse: 46263

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Primacoustic Paintables er en nyskapende akustisk panelet område som har en spesialutviklet strukturert latex overflate som kan males på stedet å matche fargevalget og innredning av ditt rom eller anlegg.

Design begynner med samme høytytende 6lb glass-ull panel som brukes i populære Broadway serien panelene. Som Broadway, Paintables er fullstendig innkapslet med en vevd glassfiber mesh og funksjonen harpiks herdet kantene lage skarp, arkitektonisk tiltalende linjer. I stedet for innpakning panelet i stoff, er ansiktet og kantene av Paintable belagt i en latex teksturert porøs og pustende. Balansert utformingen gjør at panelene er spray påvirker akustisk ytelse. Dette betyr at sluttbrukeren kan avgjøre den endelige fargen uten å kompromittere ved å velge et bestemt stoff eller lar akustisk ingeniør å forlate det endelige farge valget til arkitekten, dermed strømlinjeforme beslutningsprosessen og installasjon.

Paintables leveres i en attraktiv absolutt hvit finish og er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Dette gjør dem perfekt egnet for både store og små rom installasjoner inkludert hus-av-tilbedelse, flyplasser, hjemmekino, kontorer, callsentre, styrerom, restauranter, videokonferanser rom, kringkasting fasiliteter og opptaksstudioer i alle størrelser.

Primacoustic Paintables... uovertruffen ytelse i ubegrenset farger.

Funksjoner

  • 24 x 48 tommer (skråkant Edge)
  • 3 paneler Per sett
  • 2" tykkelse