DISC Samson MDR 1064 10 Kanalmikser

kr 1 217 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Samson MDR 1064 10 Kanalmikser

- detaljer

MDR1064 er en 10-kanals mikser med seks lavt støynivå mikrofon preamps. Seks Mik/linje-innganger og to stereo innganger hver funksjon en 3-fret equalizer pluss to aux-sender. Den MDR1064 master delen inneholder to stereo aux returnerer og en 2-spor inn- og utgang for å spille av stereoutstyr og for registrering av ditt blanding.

Produktreferanse: 23700

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Takket være rent, klart lydgjengivelse med søte equalizer og signal fleksible ruting sikrer MDR1064 pålitelig og høykvalitets lyd fra ytelsen til ytelse. Optimalisert for opptak, direkte lydforsterking og kommersielle installasjoner, er MRD1064 en ideell blanding løsning tilbyr stor lyd i en kompakt pakke.

Som med alle Samson's MDR miksere, funksjonene MDR1064 avansert kretsteknikk atskilte komponenter og høy kvalitet, lavt støynivå op-forsterkere, nøye utvalgte på hvert stadium av signalbane, gir deg maksimal dynamisk område og en Transparent lydsignalet for levende eller innspilt musikk.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Fullfunksjons kompakt mikser for live eller studio bruk
  • Seks høy kvalitet mikrofon Pre forsterkere med kanalen setter inn
  • To Stereo kanaler
  • 3 band EQ på alle kanaler
  • To ekstra sender
  • 8 segmentet Stereo LED Bar VU Meter

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.