DISCRob Papen eXplorerIII VST pakke + hemmeligheter subtraktiv syntese

kr 2 438 Utsalgspris kr 3 164 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Spesialtilbud: Oppgradere til eXplorer IV gratis.
  • Rob Papen eXplorer VST samling.
  • Inneholder 6 instrumenter og 4 FX enhetene.
  • Lagre på denne fantastiske pakken.
  • Inneholder hemmeligheter subtraktiv syntese bok

DISCRob Papen eXplorerIII VST pakke + hemmeligheter subtraktiv syntese

- detaljer

Rob Papen er en av verdens største lyd designere og de siste årene han har utgitt en rekke prisvinnende vinnende høykvalitets programvare plugins som har blitt viktige verktøy for mange av verdens største musikkprodusenter. Nå kan du kjøpe hele Rob Papen samling i én pakke - eXplorer 3. Selges her med hemmeligheter av subtraktiv syntese - en 200 + side bok, som er ledsaget av fire DVDer med over 10 timer med innhold. Skrevet av Rob Papen, boken gir inngående innsikt i sin tilnærming til arbeidet med subtraktiv syntese.

Produktreferanse: 48137

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Denne samlingen inneholder

RAW har to oscillatorer hver med X / Y feltet, (som følger i bladet og BLUEII) for å forvrenge bølgeform bruker lydfrekvenser. Men det er ikke alt, du kan også tegne to av din egen "bølgeformer" og bruke dem som LFO bølgeformer slik at etableringen av unike ustø bevegelser som er perfekt for DubStep og andre elektronisk musikkstiler.

RAW er alle store Rob Papen filtre for å forme lyden ytterligere, men i en forfriskende vri, har EQ, Waveshaper, Distortion og LoFi også lagt på stemme syntese nivå. Andre FX som Chorus, Phaser, Flanger, Stereo delay og fantastiske HQ Reverb av Rob Papen kan alle bli lagt til lyden og selvfølgelig den kule Arpeggiator/Sequencer, Easypage og forhåndsinnstilte banksjef har alle blitt inkludert som standard.

Blue 2

Blå II er et kraftig, bruker vennlig tvers fusion virtuelle instrument synthesizer utviklet av Rob Papen som er ekstremt allsidig og består av seks oscillator moduler tillater en rekke bølge typer å lage forskjellige stiler av lyd, 4 Fx-prosessorer som kan brukes i kor og hver inneholder 35 enkelteffekter, ti LFO for modulering, to analoge multimode filtre og mange fler!

Predator og Predator FX

Predator er en phat klingende killer synthesizer som kombinerer inspirerende forhåndsinnstillinger og førsteklasses funksjoner for å gjøre dette gå til synth for moderne musikkproduksjon. Predator er spekket med kraftige funksjoner som forhåndsinnstilling Morphing, Intelligent forhåndsinnstilte variasjon, MIDI og Synth kontrollerbar FX, kor Detune, akkord minne og en svært allsidig Arpeggiator.

Blad

I hjertet av blad ligger Harmolator, klar til å vri og transformere din musikalske sinn. En additiv syntese system som, i stedet for å bruker system endre additiv partials, bruker globale kontroller som essensen av additiv synth på en intuitiv måte gjør etableringen av høres mye enklere enn å bruke andre additiv synther.

Punch

Punch har en unik sound, men også en innebygd sequencer, gir du brukeren har flere mønstre på fingeren tips. Disse sporene kan utløses i et levende miljø å bygge en sang, men er også stor for bare improvisasjon og jamming! Du kan kan bruke syntese for å bygge din egen unike lyd-trommesett, men også din egen eksempler kan lastes inn i slag å fullføre kit. Dine lyder kan deretter bli brukt med imponerende funksjonene, filtre og stor synth makt vi alle vet fra andre RP synthesizere.

SubBoomBass

SubBoomBass har blitt nøye utformet for å gi deg verktøy til å lage fersk nye basslinjer, og er fylt med store mengder low end ammunisjon å detonere spor! SubBoomBass inneholder unike innstilt tromme perkusjon prøver som er flott for Hip Hop og RnB basser, men kan også brukes til å legge rytme smak til spor. Også sjekke ut den innovative "Wave-sequence"-funksjonen som vil åpne opp nye sonic muligheter for musikk.

Rytmegitar

Ved hjelp av RG ombord sequencer er det mulig å opprette klassisk gitar grooves, men utover at du kan bruke synthesizer funksjoner og effekter å friske nye irritabel gitar grooves. For å spille sporene bruker RG et keyboardoppsett store akkorder og mindre akkorder, hver med to sekvens mønstre (A eller B) valg. Det er bare et spørsmål om å treffe ett notat i store keyboardet området eller mindre keyboard utvalg og groove-spiller.

Forvrenge FX

RP-forvrenge er ikke bare en Distortion enhet, men mye mer. Forvrengning-enheten i RP-forvrenge kan kombineres med en analog modellerte filter, kompressor og widener enhet. Disse enhetene kan bestilles re, men kan også slås på eller av. Så i koffert ønsker du bare et flott analoge modellerte filter... RP-forvrenge tilbyr dette. Eller bare unike widener enheten som er flott for å utvide et kjedelig mono spor.

Delay FX

RP- Delay en unik forsinkelse med særlig fokus på noen veldig spesielle funksjoner, inkludert nye FX ruting! For å forklare, kan lyd reverser reversere innspill, mens samtidig reversere en forsinkelse linjer. Omvendt lyden kan også utløses via et midi-keyboard, generere helt nye lyder, og sende dem til reverser med egne filter og forvrengning!

Verb FX

Når det gjelder uberørt, autentisk reverb, det? s algoritmen som teller. RP-Verb er frukten av Rob Papen? s Decade lang studie av reverb og endeløse timer utforske, testing og tweaking av Rob og Jon Ayres. Resultatet er en musikalsk reverb som bringer en en unik dimensjon og fylde din mikser.

Amod FX

RP- AMOD funksjoner klassisk lyd modulering FX inkludert Phaser, Flanger, Chorus, Ensemble og Tremolo, men hva gjør denne plugin annerledes er at du også kan ´tempo-sync´them til musikk samt bruke to FX samtidig i forskjellige ruting konfigurasjoner.

Systemkrav

  • PC: 32/64-bits VST, AAX For Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
  • Mac: 32/64-bits AU, VST og AAX For OS X 10.6 eller høyere
  • Føljetong/lisenssystem aktiveringen stund registrere produktet