DISC Samson Airline AirLine mikro Wireless Earset System E1

kr 2 449 Utsalgspris kr 3 408 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Samson tradlos UHF Earset System.
 • Mikro-storrelse AH2 sender og AR2 mottaker.
 • Tone Squelch og Auto Mute for klart drift.
 • Inkluderer en praktisk System bæreveske.
 • Inkluderer AC Adapter og lading kabler

DISC Samson Airline AirLine mikro Wireless Earset System E1

- detaljer

Få ladet opp... Samsons minste trådløst System noensinne - Airline Micro trådløs Earset System er et gjennombrudd som benytter nyest innen litiumion battery technology og små, høykvalitets lyd og RF-komponenter for å bringe frihet for ytelse og anvendelighet til et nytt nivå. Resultatet er ikke bare Samsons minste trådløst system, men også deres mest komfortable, pålitelig og allsidig system noensinne.


Vennligst merk: Denne enheten er for kanal 1.

Produktreferanse: 23709

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Se Airline mikro Wireless Earset:

For å eliminere kontinuerlig endring batterier, har Samson utformet denne mikro-størrelse UHF trådløse 600 Mhz systemet skal være fullt oppladbare, leverer Oppladbart litiumion-batterier og USB-DC strøm-innganger for både AH2 earset senderen og tuneren for AR2. En hendig docking-stasjon for tuneren inneholder også en USB-DC-inngang og en 3,5 mm balansert lyd ut. På grunn av disse praktisk opplading evner er dagene batteriene i stadig endring i trådløse systemet.

Forlate beltpacks bak, benytter AirLine Micro AH2, en komplett earset-sender for total frihet og uhemmet bevegelse. Sender funksjonene en retningsuavhengig mikrofon for å sikre at stemmen din er plukket opp og forsterket selv i perioder med rask, tunge bevegelse. Pluss beskytter sin vann motstandsdyktig design mic og sender fra fuktighet og transpirasjon som kan akkumulere under intenst aktive forestillinger.

Til tross for beskjedne størrelsen og inconspicuous utseendet har AR2 tuneren grundig engineering som gir Airline Micro profesjonell lydgjengivelse og eksepsjonell pålitelighet. Som AH2 transmitter huser AR2 også et oppladbart batteri som vil tilby ca 7 timer av operasjonen. En 3,5 mm balansert Mik/Line nivå utdata og USB-DC strøm inndata rundt ut funksjoner på denne banebrytende mottaker.

Elevating bekvemmeligheten av mikro-størrelse trådløse sendere og tunere, pakker AirLine Micro trådløse Earset systemet en utrolig mengde teknologi og innovasjon i små og lite påtrengende-komponenter.

Fitness insentiv

AirLine Micro trådløs Earset System er en høy ytelse mikro-størrelse UHF trådløse løsning ideal for fitness-yrker som trenger klar vokal reproduksjon samtidig holde hendene fri. Systemets avansert teknologi og svært praktiske og tillate instruktører til å opprettholde fullstendig fokus på et hvilket som helst fitness-demonstrasjon. Er perfekt for ledende klasser i kickboksing, Pilates, spin og yoga for å nevne bare noen få, AirLine Micro. I tillegg er Airline Micro senderen spesielt behandlet med en vanntett belegg, gir ekstra beskyttelse mot svette og andre fuktighet som følger med fysisk trening.

Høy-energi underholdning

For høy-energi utøvarar er AirLine Micro trådløs Earset System en perfekt passform, og ikke bare In Ear. Utover dens høy kvalitet vokal reproduksjon gir AirLine Micro ubegrenset bruk av hendene, slik at for en hvilken som helst kombinasjon av musikk, dans eller teater som skal utføres samtidig. Om din ytelse emulerer vokal og dans intensiteten av en pop idol, vokal og instrumentell presisjonen for en rockestjerne eller trippel trussel om alle Broadway-skuespiller, vil AirLine Micro holde deg fysisk engasjert med publikum og bringe din ytelse til et nytt nivå.

Presentasjon og demonstrasjon

Funksjonene som tilbys av Airline Micro Wireless Earset systemet til stor nytte hands-on presentasjoner og demonstrasjoner. Noen svært animerte foredragsholder ville verdsette utformingen av enhetens senderen, som det mangler en klosset beltpack og har en atskilt earset. Fra corporate presentasjoner og motiverende taler til guidede turer og produktdemonstrasjoner utfører mikro AirLine med letthet og nøyaktighet. Uansett program, gjør AirLine mikro at du kan formidle dine ideer på en klar, konsis og visuelt inspirerende måte å hjelpe deg med å nå målet ditt presenteres.

Når mobilitet er en faktor i ytelse, tilbyr Samsons Airline Micro trådløse Earset systemet den mest diskret, komfortabel og praktisk trådløs løsningen tilgjengelig.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  AirLine mikro trådløs Earset System:

  • Trådløs UHF 600 MHz system med mikro-størrelse AH2 senderen og tuneren for AR2
  • Tone coded squelch og automatisk dempe for klart operasjonen
  • Inkluderer et praktisk system bære koffert inkluderer Batterieliminator og lading kabler

  AH2 Transmitter

  • Earset-senderen og retningsuavhengig mikrofon med ingen beltpack
  • Oppladbart litiumionbatteri (5-6 timer av operasjon)
  • USB-DC-inngang for lading
  • Enkelt knapp-operasjonen for strøm, volumet og dempingen
  • Vannresistent

  AR2 mottaker

  • Lavprofils trådløse mottaker (2,36 "x 1,67 tommer" x. 51 ")
  • Litium-ion rechargeable akkumulator (7-8 timers drift)
  • USB-DC-inngang for strøm og lading
  • 3,5 mm balansert nivå Mik/linje-utdata

  AR2 Dock

  • Gir sikker base for AR2-tuneren under operasjon og/eller opplading
  • USB-DC-inngang for strøm og lading (kabler er inkludert)
  • 3,5 mm balansert lydutgang (kabler er inkludert)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.