Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontroller med Innebygd Kaoss Effekter

 • Video 1
 • Video 2
kr 1 091 Utsalgspris kr 2 158 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Integrert KAOSS PAD øyeblikk kontroll effekter og synther.
 • Liten, tynn, lett, med en stilig Design.
 • Støtte for "Serato DJ Intro" programvare (gratis nedlasting).
 • Innebygd Audio interface; Bare koble til PCen via USB.
 • Frittstående drift som en to-kanals mikser

Korg KAOSS DJ USB DJ-Kontroller med Innebygd Kaoss Effekter

- detaljer
Korg KAOSS DJ er en USB og frittstående DJ-kontroller som har en innebygd KAOSS PAD, Korg berømte og inimitable touch pad effekter enhet. Bruke disse effektene, sammen med et rikholdig utvalg av kontroll funksjonene, tar din DJ framføringer til et helt nytt nivå. Bruke feiende filtre til å fremheve din egen falle; bruke tidsbaserte forsinkelser til å manipulere beat; ansette isolatorer for å fremheve frekvenser for mashups; sette en stor reverb på det skarptromme traff? mulighetene er uendelige!

Produktreferanse: 54778

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Integrert KAOSS PAD

Korg unike KAOSS PAD DJ effekt enheter tilbyr 120 programmer som er ideelle for DJ framføringer, samt synth programmer arvet fra Korg Kaossilator. Å bevege fingeren på touch pad kan du kontrollere effektene på komplekse måter.

Mange funksjoner uunnværlig for DJ ytelse tilbys

 • FX RELEASE funksjon legger automatisk en forsinkelse når du tar fingeren fra touch pad, naturlig blending effekten i lyden.
 • Hold funksjonen opprettholder effekten selv etter at du har sluppet opp fingeren.
 • Auto BPM-funksjonen automatisk oppdager BPM av sangen og synkroniserer effekten.
 • Skala/nøkkel innstillingene lar deg spille en synthesizer i nøkkelen av sangen uten feil noter.

Liten, tynn, lett

KAOSS DJ er elegant og strømlinjeformet; med høy synlighet lysdioder konstant feedback til brukeren. På en bare 730 gram er det klar til å gå hvor som helst datamaskinen er. Til tross for sin kompakte størrelse, er KAOSS DJ lastet med kraftige funksjoner som er alle lagt ut vennlig og rask. I hjertet av KAOSS DJ er en stor-følelse crossfader og to svært følsomme touch fat. Store nivåmålerne er plassert på begge sider av kroppen gir utmerket visuell feedback, samtidig legge et iøynefallende live tilleggselement prestasjonene dine. Alt dette, cueing, løkker, synkronisering og kraftig KAOSS effekter, lage KAOSS DJ en profesjonelt DJ kontroller som er bygd for å yte.

Serato og KORG: ny DJ partnere

Lett-å-bruke Serato DJ Intro programvaren støttes fullt ut, og er tilgjengelig som en gratis nedlasting slik at du kan komme i gang umiddelbart. Serato DJ Intro ser KAOSS DJ og umiddelbart kobler. Selvfølgelig, er standard MIDI-støtte også tilgjengelig, så du kan også bruke KAOSS DJ med en rekke andre DJ programmer. Serato DJ Intro for KAOSS DJ vil være tilgjengelig for gratis nedlasting fra tidlig mars 2015 på webområdet offisielle Serato. (http://serato.com/dj)

Serato DJ Intro System krav

http://Serato.com/DJ-intro/Downloads Merk: Serato DJ Intro og Serato DJ virker ikke når CPU i maskinen er AMD. Produktstøtte for Serato DJ Intro - http://serato.com/contact/support

Innebygd audio interface

KAOSS DJ er ikke bare en DJ-kontroller og effekter prosessor. Det har også en USB audio interface med innganger og utganger, gir enda flere ytelsen muligheter. Med lyd, MIDI og effekter funksjoner, KAOSS DJ er en komplett løsning for DJ!

 • Windows-brukere må installere KORG 4ch ASIO driverstøtte.
 • Mac-brukere må installere den nyeste KORG USB-MIDI-driveren.

Frittstående drift som en mikser

KAOSS DJ kan også brukes som et frittstående, fungerer som en to-kanals mikser. Lydkilder kan kobles fra datamaskinen, og kan påvirkes av KAOSS effektene. Du kan velge hvilket sett med innganger er behandlet, eller sette dem alle til å kjøre gjennom effekten.