Stor musikk fot vedlegg fra Gear4Music - Åpnet Boks

kr 134 Utsalgspris kr 227 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Stor dobbel A4 Stand.
  • Vinkel justerbar.
  • Skru Mount for å feste til de fleste stativ

Stor musikk fot vedlegg fra Gear4Music - Åpnet Boks

- detaljer
Musikkstativ vedlegget til mikrofonen stativ fra Gear4Music er et ideelt tilbehør for musiker som trenger en mikrofon og musikk på ett sted. Den vedlegg har en stor og sikker plate for en dobbel A4-papir spredt, noe som gjør det flott for musikk bøker og noter. De klemme stativskruene på de fleste typer stativ for en sikker og stabil posisjon.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79605

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen linje av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.