TC Helicon VoiceLive spille vokal effekter Pedal - Åpnet Boks

 • Video 1
kr 2 425 Utsalgspris kr 2 633 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • TC Helicon vokal effekter Pedal.
 • Lage fantastiske vokal med letthet.
 • Hundrevis av sjanger forhåndsinnstillinger.
 • Auto nøkkelteknologi for perfekt harmonier.
 • Synge med ditt MP3s med vokal Avbryt

TC Helicon VoiceLive spille vokal effekter Pedal - Åpnet Boks

- detaljer

Lage fantastiske vokal med letthet. TC Helicon VoiceLive spille vokal effekter pedal er lastet med hundrevis av sjanger forhåndsinnstillinger for faglig-klingende vokal hjemme eller på scene. Koble MP3-spilleren, og synge med favorittsangene, bruker funksjonen vokal avbryte, mens Auto nøkkel teknologi gir deg perfekt støtte harmonier.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 73965

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den TC Helicon VoiceLive spille funksjoner automatisk sikkerhetskopiering harmonier, vokal dobbel sporing, uberørte EQ og komprimering, frodige reverb og hard-innstilt robo-stemme. Sjanger-knappen kan du enkelt bla gjennom hundrevis av forhåndsinnstillinger og raskt finne de som passer din stil. Du kan også laste ned nye forhåndsinnstillinger gratis hver måned via stemme oppbacking, opprette din egen ved hjelp av enkel og intuitiv onboard kontroller, og merke alle forhåndsinnstilte som en favoritt for super-rask access.

VoiceLive spille har enkle effekter tilpasning med stiler og ikoner. HIT-knappen kan du legge til flere effekter til noen forhåndsinnstilling på et øyeblikk, som er flott for å lage refreng skiller seg ut. Bygge intensitet i alle vokal ved å trykke på en knapp. Automatisk nøkkel teknologien sanser og tilpasser seg musikken med aux tilskrive en noe for de innebygde RoomSense mikrofonene, sikrer perfekt harmonier og pitch correction uten innsats fra din side.

VoiceLive spill er også utmerket for å praktisere hjemme. Den vokale avbryte funksjonen kan du synge med MP3-spilleren og bli skiller seg ut over opprinnelige vokal. En USB-tilkobling betyr du kan koble til datamaskinen og registrere vokal. VoiceLive spill har også en egen treningsmodus som analyserer resultatene i sanntid, slik at du kan finne dine styrker og fokusere på dine svakheter.

Vurderinger

"[VoiceLive Play] tilbyr en rekke ulike behandlingsalternativer for live vokalist, men er tilstrekkelig robust at du ikke føler deg bekymret om benytter det gjennomsnittlige Arena. Det ikke ser ut av sted sammen med guitar pedaler, forsterkere og andre slike scene utstyr og fotpedalen kontroll fungerer bra. " - Sound On Sound

Vise egenskaper og spesifikasjoner

For ytterligere informasjon om på TC Helicon VoiceLive spill, Last ned brukerens manuell PDF fra linken nedenfor.

 • Power: Ekstern strømforsyning, nettspenningen
 • Dimensjoner (mm): H x 45 W x 200 mm D x 156 mm
 • Vekt (kg): 0,95 kg
 • Konstruksjon: To die-cast casing, akryl linse, gummiert footings
 • Skjerm: Grafisk LCD-skjerm
 • Inkludert: Strømledning forsyning, USB-kabel, Bruksanvisning
 • USB: USB-B (fastvareoppdateringer, forhåndsinnstilte ledelse, audio I/O
 • Tilkobling: Pedal: 1/4" TRS-telefonkontakt

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.