Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam er en av de mest populære produsentene av profesjonell studio overvåking utstyr i moderne musikkproduksjon. Brukt i stadig flere prestisjetunge studioer verden over, Adam studio monitor høyttalere er blant de mest pålitelig og ønskelig lyd tilgjengelige overvåkingsverktøy. View All Information

Adam Studio-monitorer

Første 32 produktvisninger

Adam Studio subwoofere

Første 8 produktvisninger

Adam Monitor stativ

Første 0 produktvisninger

Adam Studio monitorer

Etter ti år med å være på markedet, så ADAM Studio monitorer en rekke nye teknologiske nyvinninger. Opprinnelige ART driveren byggingen var fullstendig re-konstruert og ble kjent som X - ART (eXtended akselererende båndet teknologi).

Med denne nye ART teknologi, ADAMS nye X - ART diskanthøyttalere og midrange høyttaler kjennetegnes av en utvidet frekvensområdet og høyere effektivitet sammenlignet med sine forgjengere. For å realisere hele båndbredden på X - ART diskanthøyttaler av opptil 50 kHz, ADAM utviklet sine egne A / B-forsterker med en båndbredde på opptil 300 kHz som har brakt betydelig forbedringer lydgjengivelsen på ADAM skjermer.

I dag, tilbyr ADAM et utvalg av unike Studio monitorer som mottar strålende kritikker og takknemlighet fra lyd eksperter og lydopptak ingeniører over hele verden.