Fløyte koffert ABS fra Gear4music - B lager

kr 147 Utsalgspris kr 397 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Støpte interiør.
  • Fløyte ABS etui.
  • Lett og sterk.
  • To låser for sikkerhet.
  • B aksje koffert

Fløyte koffert ABS fra Gear4music - B lager

- detaljer

Denne fløyte ABS etui er en lett og solid måte å transportere instrumentet til øvelser og konserter. Med et formet skum interiør for alle deler av fløyte, beskytter dette koffert maskinen mot skader i riper mens i transitt. To låser sikre apparatet og et behagelig håndtak gjør det lett å bære.Vær oppmerksom - dette koffert selges som B lager. Les hele beskrivelsen for mer informasjon.

Produktreferanse: 57252

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Støpte interiør

Denne koffert har blitt gjort å beskytte hver enkelt del av fløyte. Med enkelte deler for hoveddelen, footjoint og headjoint, hindrer dette koffert keywork og kroppen fra skade under transport. Hardt skum mold er solid, mens å være myk nok ikke å skade apparatet. Skum er dekket med en pels effekt lining for ekstra beskyttelse.

Tøff ABS etui

Kofferten er gjort fra en herdet ABS mold, som er ekstremt sterk, men også veldig lett. Koffert vil tåle daglige påkjenningene av tar apparatet til øvelser og konserter med letthet. To låser på koffert gjør slik svært sikker, spesielt når den blir lagret. En komfortabel kraftig håndtak gjør koffert enkel å bære.

B aksje koffert

Vær oppmerksom på at denne koffert blir solgt som B lager, på grunn av en produksjonsfeil. Mugg i hoveddelen holder ikke instrumentet komfortabelt. Til tross for dette koffert lukkes med fløyte inne og beskytter instrumentet. Dette er en flott mulighet til å kjøpe en fullt fungerende sak for en brøkdel av prisen.

Funksjoner/spesifikasjoner

Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.