Yanagisawa S9030 sopran-saksofon, Solid sølv

kr 53 829 Utsalgspris kr 76 311 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Inkluderer kunstlær dekket Woodshell Case + ebonitt munnstykket.
 • Egnet for fremme studenter og fagfolk.
 • Fast hals uttrykker suveren toner i hele området.
 • Har fantastiske Solid sølv lakkert kroppen.
 • Enkelt Arm Bell nøkkel kan styrke og pålitelig ytelse

Yanagisawa S9030 sopran-saksofon, Solid sølv

- detaljer
Yanagisawa S9030 sopransaksofon er egnet for fremme studenter og fagfolk. Denne serien tilbyr solid sølv finish hele instrumentet som gir dem en rikere, jevnere tone. Denne modellen er en elite instrument med mekanisk overlegen design funksjoner og er et populært valg for mange. Yanagisawa S9030 modellen har en en-brikke kropp med en fast hals som uttrykker en flott tone i hele serien mens sølv farge legger en rik lyd. En enkelt arm på nøkkelen bell gir en sterk og pålitelig ytelse i årene som kommer. Denne sax har en original hånd gravert design av dyktige håndverkere og kommer med en Lær dekket, woodshell koffert og Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket.

Produktreferanse: 77044

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer av sopransaksofon å gjøre det en bedre instrument for fremmarsj studenter og fagpersoner. Som standard oktav viktige mekanismer kan få klissete over tid, har Yanagisawa brukt fluoTubeesin, non-stick belegg for å sikre en pålitelig handling med ingen klebrige i årene som kommer. C#, Bb & B tastene er tilpasset har en rocking tabell (se-så) mekanisme som muliggjør optimale fart og flyt mellom disse plasser. Yanagisawa bruk blått stål springs i motsetning til rustfritt stål som de er mer effektivt og holde spenning mer effektivt, forbedre derfor handlingen nøkkel. Yanagisawa saksofoner har spesielle spisse pivot skruene i sentrum av alle armene. Disse skruer nøyaktig kontroll stabiliteten i sentrum armer og bidrar til å oppnå en høy presisjon handling.

Premium materialer

Yanagisawa har utviklet saksofons materialer for å forbedre lyden av instrumentet. Denne modellen har en fantastisk solid sølv kropp som produserer glatt, rik toner. En hvite skallet fôr er lagt til tastene å gjøre saksofon mer oppsiktsvekkende og redusere sjansen for spillerens fingre sklir under en teknisk passasje.

Lakkert Solid sølv kropp

S9030 saxophone har en fantastisk sølv kropp som tilbyr utmerket toneområde med uovertruffen dybde og fleksibilitet. Farge forskjellen mellom sølv kropp og messing mekanismer gir en vakker estetisk preg.

Hånd gravert & ebonitt munnstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saksofoner har en attraktiv og unik stil hånd gravert Pattern på hele kroppen. Også inkludert er en Yanagisawa merket ebonitt munnstykke - en favoritt blant sax spillere. Populære fordi de produserer vakre varme toner og kan passe inn i en sømløst.

Alt du trenger

S9030 Yanagisawa sopransaksofon inkluderer en premium Lær dekket etui. Kofferten butikker instrumentet trygt så det er ikke nødvendig å bekymre deg om det å bli skadet mellom øvelser og konserter. Yanagisawa har også inkludert en topp kvalitet ebonitt munnstykket og ligatur så når du får pakken du har alt du trenger å spille rett fra boksen. Disse klarerte saksofoner er individuelt Spill testet før sendt - absolutt sikkerhet av deres kvalitet.

Spesifikasjoner

 • Key: Bb
 • Område: Lav Bb til høy F #
 • Kroppen: Solid sølv
 • Tastene: Messing
 • Finish: Lakkert
 • Hals: Solid sølv
 • Halsen Type: Ett stykke
 • Vedlagt tilbehør: Lær dekket Woodshell koffert + Yanagisawa merkede ebonitt munnstykket og ligatur