Ludwig Signet 105 GigaBeat 3Pc Shell Pack, indisk Teak

kr 10 839 Utsalgspris kr 13 329 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 3-brikke Shell Pack.
 • 100 prosent lønn, 6-Ply skjell.
 • Triaden 3-punkts Tom suspensjon Mounts.
 • Insta-Lite skruen mindre Lugs.
 • Exo-Xotic finér Finish

Ludwig Signet 105 GigaBeat 3Pc Shell Pack, indisk Teak

- detaljer

Ludwig Signet 105 er håndlaget av Ludwig i Monroe, NC, og er bygget for å gi den fremadstormende spilleren high-end nordamerikanske lønn tone til rimelige priser. Trommeslager er stand til å bygge og tilpasse sine kit i minutter ved å følge en enkel, givende monteringen, Ludwigs Insta-Lite skruen mindre kabelsko og triaden 3-punkts tom suspensjon mounts.

Produktreferanse: 46304

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Den Ludwig Signet 105 er bygget på en standard 20-basstrommen, med en 12" montert tom og en 14" gulvet tom. Med en EcoXotic finér avsluttes med en hånd-brukt sateng lakk, skal dette skallet settet ikke glipp.

Om Ludwig trommer

Etablert i 1909 av William F. & Theobald Ludwig, Ludwig tromme selskapet har siden kommet for å bli en av verdens ledende tromme produsenter. William var en profesjonell trommeslager, utføre og touring med sirkus og viser sammen med sporadiske konserter. Brødrene besluttet å åpne en tromme butikk i Chicago, og kalte det Ludwig & Ludwig. Selskapet begynte med et konsept for design og produksjon av en basstromme-pedal, men raskt utviklet, å legge til nye produkter i katalogen inkludert skarptrommer og Pauker.

Etter Theobald Ludwig døde i 1918, William fortsatte ved seg og 1923 Ludwig en av de største trommel produsentene i verden, ansette 240 arbeidere. I slutten av 20-tallet, Ludwig & Ludwig ble solgt til CG Conn instrument selskap, og til tross for bor på å drive selskapet som nå tilhørte Conn, William Ludwig forlot for å starte et nytt selskap som han oppkalt etter hans initialer: WFL Drum selskapet, i 1937. Under andre Verdenskrig, selskapet produserer trommer på en liten skala, men snart vokste i størrelse til å bli en av de største konkurrentene for Ludwig & Ludwig. I de følgende årene, Ludwig & Ludwig sluttet å produsere trommer helt, betyr William og hans sønn Bill Jr kunne kjøpe det Ludwig varemerke tilbake fra Conn.

På 1960-tallet, Ludwig begynte å motta store mengder publisitet og deres produkter begynte å bli mye mer allment anerkjent i hele bransjen tromming. Ludwig begynte å introdusere flere og flere produktene til sine områder, med viktige artister som John Bonham fra Led Zeppelin utfører på Ludwig trommer og få enda mer publisitet og anerkjennelse.

Siden 1960-tallet og 1970-tallet, Ludwig har beholdt sin status som en av de mest populære tromme produsentene i verden. Produksjonsanlegg forblir i Monroe, NC, tilbyr store områder av trommer og tilbehør, inkludert full trommesett, skarptrommer, perkusjon, hardware, tilbehør og selv varer. Selskapet også feiret 100 år, slippe ennå mer flaggskip tromming utstyr. Ludwig's skarptrommer er ofte betraktet som noen av beste i bransjen, holder tittelen verdens mest turnerte og spilte skarptrommer noensinne. Med lyder som er ofte imiterte men aldri duplisert, alle hans skarptrommer er tilgjengelige i en rekke materialer, størrelser, er ferdig, og med ulike komponenter. Hver skarptromme tilbyr unike kvaliteter, men de alle dele én egenskap. En virkelig uslåelig lyd.

Med over hundre år i yrket av perkusjon, Ludwig har gitt høy kvalitet trommer til en omfattende liste over kjente trommeslagere verden. Følge i fotsporene til storheter og bane veien til perkusjon ære gjennom et stort utvalg av toner, stiler og størrelser for å få best ut av spille.

Funksjoner

 • 100 lønn, 6-ply skjell
 • Triaden 3-punkts tom suspensjon monteringer
 • Insta-Lite skruen mindre kabelsko
 • EXO-Xotic finér ferdig

Konfigurasjon

 • 20 x 15" kick
 • 12 x 8-1/2" montert tom
 • 14 x 14" gulv tom

Merk: Hardware og cymbaler selges separat